@cikulinka otwieraj bo z obstawą jestem . Drzwi wywazymyA ja stoję z Fredka
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja właśnie tak pomyślałam ze jakbym zaczęła jeść to mogloby nic nie zostaćWygląda pięknie. Moj mąż pochłonąlby na raz. Uwielbia serniki na zimno [emoji5]
Ruda08
Ten wiatr pewnie tak opalił niby nie czujesz a pózniej a lustrze się nie poznajeszWłaśnie pisałam Ani,że trochę przegielo to słońce i wyglądam jak rak.. także odpaliłem się za Was
Tak, te malenkie stopki rekompensują wszystko za rok poopalacie się na urlopie wszyscy razem będzie wesoło
Prawda, rekompensują wszystko
Za rok to będziemy biegać za nią po tym piasku
Wesoła_Aga
Zobacz załącznik 1133237takie cos mi wyszlo ......
Piękności. To ja tam nie stercze pod drzwiami, bo widzę kolejka.
Poszukam tylnego wejścia
Ale bym taki serniczek zjadła mniam mniam. Trzeba będzie zrobić truskawkowego kusiciela
U mnie chłodzi się lemoniada, ale wiadomo z ciachem nie wygram
bazylia128
U mnie uplynelo jakies 300 godzin i ciagle odliczam do wieczora - niech ten dzien sie skonczy!!! Jest taki upal a ten moj mi przyniosl wiatrak z garazu - qwwa jak to jest ze architekt a nie mam klimatyzacji - zaraz go chyba wyzbzykam
bazylia128
ZA KAREU mnie uplynelo jakies 300 godzin i ciagle odliczam do wieczora - niech ten dzien sie skonczy!!! Jest taki upal a ten moj mi przyniosl wiatrak z garazu - qwwa jak to jest ze architekt a nie mam klimatyzacji - zaraz go chyba wyzbzykam
bazylia128
Jak mozna miec dziecko na kacu
No to dawajcie ..... Chociaz nie wyszedl jogurty sie nie zsiadly..... zelatyna cos nie teges a ja chyba nie umiem jej rozrabiac z masa ... Ale ogolnie bardzo dobre ....... Takze dawajcie a drzwi ocalcie ....
Nie ma problemu, napewno wyszedł smacznie tylko specjalnie tak mówisz żeby nas zniechęcić
reklama
bazylia128
Ja sie zastanawiam czy cos zjesc czy jednak odczekac do jutra A wy tu takie wypieki mnnniaaaam - mam jakies truskawy to chyba sprobuje bo chyba maja duzo wody co nie?Nie ma problemu, napewno wyszedł smacznie tylko specjalnie tak mówisz żeby nas zniechęcić
Podziel się: