Hehehe tez tak mowieWiesz, zawsze tak stare babcie mówią o bandytach: taki był wychowany, zawsze dzień dobry i do widzenia
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Jeeeest, udało się wrzucić zdjęcie, moja szkitka koślawa . Necia, zmobilizowałas mnie
Zobacz załącznik 1130100
Tez sobie zrobilam
Nie pokaże dłoni bo mam brzydkie bo skórki obgryzam . To taki piękny róż Semilaca, nr 121Jaki kolor to ta szeherezada sie pytam
Zobacz załącznik 1130111
Tez sobie zrobilam
Ciut za długie jak dla mnie
Masz talentZobacz załącznik 1130111
Tez sobie zrobilam
Czy Ty chcesz zrbym ducha wyzionela?Odswiezylam sttone a moim pieknym oczom ukazala sie ta stopka i az telefon cofnelam ze strachZobacz załącznik 1130111
Tez sobie zrobilam
To tylko chyba ja maluje zwyklymi lakierami.Nie mam sprzetu oo hybrydyNie pokaże dłoni bo mam brzydkie bo skórki obgryzam . To taki piękny róż Semilaca, nr 121
Ja widziałam u ciebie na jakimś zdjęciu, zawsze masz idealne . Moje tylko z daleka ładne . No i tych skórek nie mogę się oduczyć obgryzaćUwielbiam ten burgund [emoji7][emoji7][emoji7] mój ukochany. Na stopach nie robie, bo nie mam frezarki i boję się,że się nie będę mogła schylic, żeby zdjąć jak będzie odrost [emoji23][emoji1787] A na dłoniach nie umiem jeszcze tak idealnie,żeby jakiejs skórki nie zajechać i mi potem odchodzą , więc walę poki co jasne i nie dojeżdżam do końca [emoji23][emoji1787]
Mega wygoda hybryda, tyko trochę jednak niszczą te paznokcie. Ja mam szpony jak u jastrzębia to nic mi się z nimi nie dziejeTo tylko chyba ja maluje zwyklymi lakierami.Nie mam sprzetu oo hybrydy
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Cudowna jak Ty ❤ ❤ ❤A mi taka następna zakwitła, ładna co nie?
Zobacz załącznik 1130102
Podziel się: