reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aaaa no widzisz... Mnie lekarz obiecał konsultacje w 5tej dobie i powiedział że 'wtedy już coś bedziemy wiedziec' Stawiam że została jedna sierota która jeszcze walczy.. :(
Oczekuj od nich info dzisiaj, dzwoń, zrób awanturę whatever. Niech Ci powiedzą jaki jest status. Najgorsze to musieć się domyślać

reklama
Osattnio tez mialam 6dpt 9,7 i nic z tego nie bylo, a mialam podany jeden zarodek.
Słuchaj z tym pregnylem to pewnosci nie ma ze on nadal tam jest. Po drugie czasem zarodki implantuja się później i to ponoć częste przy mrożonych. Tak naprawdę to Ty nic nie wiesz! Bo pregnyl może być już 3 a beta od zarodka 7:p i masz swoją betę. Ja przy jednej z ciąż miałam w 6dpt równo 9 a przecież jest margines błędu. Poczekaj jeszcze z rozpoaczą serio:-) dobrze to nie rokuje, ale nie przekreśla nic.

Hej dziewczyny. Co słychać u Was? Jak się czujecie? Jest jakiś kalendarz żebym mogła zobaczyć na jakich jesteście etapach? Ja wróciłam do gry. Jutro wizyta w klinice. Mam dwa mrożaczki i chyba się przygotowujemy do transferu. Połowa cyklu wypada akurat 1 czerwca (moje urodziny) więc jakby transfer był w tym dniu to byłoby mega ❤ jak w ogóle się do tego przygotowywalyscie? Trzeba brać furę leków? Jak z ćwiczeniami? Można? (Przed i po). Ściskam Was wszystkie ❤

Hej dziewczyny. Co słychać u Was? Jak się czujecie? Jest jakiś kalendarz żebym mogła zobaczyć na jakich jesteście etapach? Ja wróciłam do gry. Jutro wizyta w klinice. Mam dwa mrożaczki i chyba się przygotowujemy do transferu. Połowa cyklu wypada akurat 1 czerwca (moje urodziny) więc jakby transfer był w tym dniu to byłoby mega ❤ jak w ogóle się do tego przygotowywalyscie? Trzeba brać furę leków? Jak z ćwiczeniami? Można? (Przed i po). Ściskam Was wszystkie ❤
@bazylia128 wrzuciła dziś kalendarz,zobacz sobie 😘Fajnie że wracasz😘i ze bedziesz dalej działać 🥰

reklama
Im się nigdy nie spieszy, ja potrzebuje wiedzieć na jakim etapie jest hodowla i tyle.. To chyba takie minimum w 5tej dobie, inne kliniki raczej na bieżąco informują z tego co dziewczyny piszą
Mnie nie informowano przy żadnej ze stymulacji miałam jeden telefon przy info ile się zapłodnilo. Potem taz miałam codziennie telefon ale to był dramat z 15 komórek odmrozilo się 2 i dzwonili podnosić na duchu czy coś z tego będzie...bo błagałam ;-)

Do góry