reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gdzie tyyyy bylas !!!!!!!!!!! Wczoraj mialam pisac do ciebie ;) ja robilam badania na wlasna reke w gyncentrum bo tam sporo taniej - kir, immunofentyp, cross match, allo mlr, wszystkie rodzaje ANA, ASA, przeciwplemnikowe, Łukasz HLA -c - wyszlo kolo 2500 - u mnie raczej nie ma wiekszego problemu bo wszystko wychodzi ujemnie i prawidlowo i jeszcze zrobilam karotypy - kolo 1000 zl ;) Opowiadaj co u ciebie? Ja dzis pierwszy dzien w pracy ;)
No heeeeej :) wiesz co no zaszyłam się trochę. Pracuję cały czas i troche bylo szaleństwo wiec na nic nie bylo czasu i sie odcielam od wszystkiego, pusta glowa- zdrowa glowa. Wracam z inną energią :) To będziesz miala teraz młyn w robocie ale to dobrze ☺ najlepiej jak sie ma odskocznie.

Kurde czyli jednak 1500 trzeba liczyc... Bo kariotypy to juz mialam zrobione i jakies te mthfry i inne szity.. Ja p%#ole 🤦🏻🙉

A co i Ciebie mpja droga?;)

reklama
Oooo miło :) no ja o Was też caly czas myślę :)
Nie, jeszcze nic. Ale ruszyło sie cos ostatnio po Metypredzie więc moj lekarz twierdzi ze cos moze byc na rzeczy...

A Ty jak tam?;)
U mnie też stara bida, za miesiąc chyba ruszam i wtedy w lipcu transfer.
A tak poza tym to szykujemy imprę w lipcu i też masz być 🙂
Myślę że musisz się nastawić na kwotę ok 2tys zł u Paśnika, może mniej a może więcej 🤔

@fredka84 gadamy soie z cycata o takich pierdolach i ja jej sie chwalilam ze mam zywe kamienie i ona mowi ze w biedronce jest taka roslinka jak mucho -łap? ze jak sie ja dotknie to sie te listki zamykaja ;) chyba bede chciala to miec ;)
Że coooo, przecież to straszne😱. Ja bym nie mogła patrzeć nawet na wkurwiajaca mnie muchę jak się tam męczy 😱. Taka słaba jestem, co zrobić 🤷

No heeeeej :) wiesz co no zaszyłam się trochę. Pracuję cały czas i troche bylo szaleństwo wiec na nic nie bylo czasu i sie odcielam od wszystkiego, pusta glowa- zdrowa glowa. Wracam z inną energią :) To będziesz miala teraz młyn w robocie ale to dobrze ☺ najlepiej jak sie ma odskocznie.

Kurde czyli jednak 1500 trzeba liczyc... Bo kariotypy to juz mialam zrobione i jakies te mthfry i inne szity.. Ja p%#ole 🤦🏻🙉

No, wreszcie przeklnelas 😘. Nasza dziewczyna😜

U mnie też stara bida, za miesiąc chyba ruszam i wtedy w lipcu transfer.
A tak poza tym to szykujemy imprę w lipcu i też masz być 🙂
Myślę że musisz się nastawić na kwotę ok 2tys zł u Paśnika, może mniej a może więcej 🤔
No to za%*&biscie ze ruszasz :) ciesze sie bardzo ❤❤❤
A gdzie ta biba?:)

Jak powiem staremu ze znowu trzeba 2 koła wy#*bać na badania to nogdzie nie pojedziemy na wakacje... Bez sensu 😜

Wiesz co ja te 2500 to za sama immuno zaplacilam ale robilam badania po swojemu co bylo to bralam nawet homocysteine zrobilam a docent ci pewnie rozpisze badania to bedzie taniej - najdrozszy to ten kir i immunofentyp z krwi obwodowej to sie roznie nazywa zelzenie od kliniki ;) Ja za tydzien mam histeroskopie - nienawidze narkozy i juz przezywam i nie wazne ze mialam ja juz tyle razy - za kazdym razem tak reaguje - jakis swir jestem ;) Wysiedzialam sie w domu za wszystkie czasy - do konca czerwca mam jeszcze wykupiona sesje z psychaiatra :o :o :o ale fajna babeczka - mowimy sobie po imieniu chociaz ona uwaza ze to brak profesjonalizmu z jej strony takie skracanie dystansu ;) podobno wcel nie jest mi potrzebna ale ze ma wykupiny pakiet to sobie gadamy o roslinkach, kosmetykach, ja sie jej przebieram w sukienki bo stwoerdzilysmy ze za rzadko w nich chodze, i takie zwykle np co robie dzis na obiad ;) Dawaj z jakims fajnym tekstem tzn z jakas wiazanka bo dawno tego nie bylo a ty masz do tego talent ;) Aha organizujemy u mnie spotkanie i jestes bardzo mile widziana ;) Skad jestes?

No to za%*&biscie ze ruszasz :) ciesze sie bardzo ❤❤❤
A gdzie ta biba?:)

Jak powiem staremu ze znowu trzeba 2 koła wy#*bać na badania to nogdzie nie pojedziemy na wakacje... Bez sensu 😜
Osada Osjaków koło Bazylii, spanie ma być za free😘. A gdzie Ty mieszkasz?
2 koła to kupa pieniędzy, zawsze szkoda wydawać to lekką ręką 🙁

reklama
Do góry