reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
IMG_20200516_164727.jpg
IMG_20200516_170900_1.jpgA to moja piękna beczka 😍. Czyż nie jest urocza 😜. Ale będę wodę zbierała 😁.
I jeszcze pieski jak mnie pilnowały czy dokładnie pieliłam😀.

A wiadzialas że większość górników przechodzi wirusa bezobjawowo? Jeśli wierzyć naszej Tv to przechodzimy koronę inaczej niż Włosi 🤔. Nie wiem co o tym sądzić 🤔. Najgorsze jest że nie wiemy na jakich danych możemy polegać 🤔
W szpitalach nie umierają ludzie masowo, więc aż takich kitów nam nie sprzedają. Jeśli byłoby bardzo źle to już powinno się wydać :)
co na tym forum już było ogłaszane w kwietniu. Prawda jest taka że u nas na razie nic nie wiadomo, w którą stronę to wszystko pójdzie....kto to może wiedzieć. Nawet w takich krajach jak Włochy czy Hiszpania nie wiadomo czy sytuacja się nie powtórzy, bo jakieś jednostki chorują. .....Portugalczycy też jak i u nas nie mają armagedonu, to samo w Czechach czy Słowacji....Nas zamkneli i tyle, pewnie bali się co to będzie w naszych szpitalach. Wyszło to nawet dobrze. Nie to że ich chwalę, mojego głosu ta władza nigdy nie dostanie....

Zobacz załącznik 1120849
Zobacz załącznik 1120862A to moja piękna beczka 😍. Czyż nie jest urocza 😜. Ale będę wodę zbierała 😁.
i o co chodzi z ta deszczowka ? Jak to dziala i po co to jest? Tylko nie zchwalaj za bardzo bo zaraz bede chciala taka kupic i Łukasz ze mna oszaleje ;) Ja koncze 2 piffkooo i chyba wypije jeszcze ze dwa bo nic nie czuje ale jest fajnie a teraz ogladamy na naeflix taki stary film o tych dwoch blizniaczkach co sie domem zamienily ;) Wzielam dzisiaj taka czadowa goraca kapiel ze wsyzlam cala pomarszczona - jeszcze musialam sie Łukaszowi oddac 😂 (sorry - nie chce nikogo zgorszyc) a ty co myszko moja dzisiaj pijesz?

Zobacz załącznik 1120849
Zobacz załącznik 1120862A to moja piękna beczka 😍. Czyż nie jest urocza 😜. Ale będę wodę zbierała 😁.
Beczka bajkowa . Je tez mam beczke ktora jest podłączona do rynien i tam splywa woda i mam taki koreczek gdzie odkrecam sobie i podlewam kwiatuszki. Czy twoja działa na tej samej zasadzie?
A twoje psiaki to chętnie bym ukradla😉

W szpitalach nie umierają ludzie masowo, więc aż takich kitów nam nie sprzedają. Jeśli byłoby bardzo źle to już powinno się wydać :)
co na tym forum już było ogłaszane w kwietniu. Prawda jest taka że u nas na razie nic nie wiadomo, w którą stronę to wszystko pójdzie....kto to może wiedzieć. Nawet w takich krajach jak Włochy czy Hiszpania nie wiadomo czy sytuacja się nie powtórzy, bo jakieś jednostki chorują. .....Portugalczycy też jak i u nas nie mają armagedonu, to samo w Czechach czy Słowacji....Nas zamkneli i tyle, pewnie bali się co to będzie w naszych szpitalach. Wyszło to nawet dobrze. Nie to że ich chwalę, mojego głosu ta władza nigdy nie dostanie....
A ty kochana kiedy czegos sie napijesz?

Beczka bajkowa . Je tez mam beczke ktora jest podłączona do rynien i tam splywa woda i mam taki koreczek gdzie odkrecam sobie i podlewam kwiatuszki. Czy twoja działa na tej samej zasadzie?
A twoje psiaki to chętnie bym ukradla😉
Oj ja tez sie w nich zakochalam ;) takie ladne dostojne a moje trzy wszystkie w inny desen kundlowate 😂😂😂 i ty tez to masz- niech mi ktos wytlumaczy pi co to jest?

reklama
Oj ja tez sie w nich zakochalam ;) takie ladne dostojne a moje trzy wszystkie w inny desen kundlowate 😂😂😂 i ty tez to masz- niech mi ktos wytlumaczy pi co to jest?
Moja tak wyglada i jest podłączona do rynien na dachu. Jak deszcz pada w jest taki wlew w rynnach i ta woda leci do beczki. Ja mam koreczek. Jak potrzebuje wody to odkrecam i sobie leci. Mam nadzieję ze zrozumialas o co mi chodzi🤣 bo u mnoe ciezko z tlumaczeniem😂😂😂

Załączniki

• 20200516_195628.jpg
    20200516_195628.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 69
Do góry