reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Mi tez tak lekarz powiedzial jak chcialam badac ze bedzie falszywie zanizony - dziwne nie?To dobru wynik! Jakie brałaś leki że niby zniżał estradiol?? Pierwsze słyszę że są takie...
bazylia128
No nie no co wy dzisiaj wyprawiacie - a ja nie zrobilam ciastaHalo dziewczyny ja tez zrobiłam tartę- tez ma iść w cyckizapraszam jak coś, z truskawkami tym razem
Zobacz załącznik 1120775
klaudiaanita
Też tak planuje w czerwcu w połowie cyklu jakieś badanie mam zrobić i start ze stymulacja początek lipca ,inne badania ważne mam do sierpnia to muszę się wyrobićNo qiec dziewcEta nie udzielam sie bo stoje w miejscu zbieram piniendzorki na transfer i badania bo wszyatkie musze powtorzyc mysle ze zrobie w czerwcu i wtedy moze w lipcu podejde do transferu to taki moj prezent na urodziny by byl ale zobaczymy co bedzie jakos sie boje tym bardziej ze jestem oficjalnie bez umowy o prace lipa troche.....
Tym razem chciałabym świeży transfer
klaudiaanita
Oj tak początki były stresująceNo to fajnie mnie pewnie nie kojarzy ....pamietam jak widac po nim bylo stres.... Moj tez pewnie nie lepiej sie stresowal a najgorsze dla niego to to czekanie
Teraz już luz w klinice jak w domu
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Czarna1985
Kochana dzis spokojnie. Działam w kuchni. PierozkiA ty myszko moja co będziesz porabiała? Ten weekend na spokojnie czy znowu lecisz w tango?
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Załączniki
Czarna1985
U mnie jest tylko opcja autem bo samoloty nie latają. Kurcze wiem ze na Śląsku najgorzejU nas teraz w niektórych województwach dosłownie po jednym przypadku. Jakieś 90-80 % przypadków to górnicy z południa pl. Jeśli przyjedziesz samochodem , będziesz w izolacji to u nas nie wygląda źle. Oczywiście nikt nie wie co dalej z górnikami i czy nie rozlezie się po Polscetestują wszystkich gornikow.
![Disappointed face :disappointed: 😞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61e.png)
motylek24
Dziwna teoria bo obok USG to jedno z ważniejszych badań podczas stymulacji.....no ale może się mylę.....Mi tez tak lekarz powiedzial jak chcialam badac ze bedzie falszywie zanizony - dziwne nie?
motylek24
Ważne że tych zagrożonych górników nie ma aż tak dużo , trzeba czekać jakieś dwa tygodnie....jeśli zachorowania nie wystrzelą to znaczy sytuacja została opanowana.U mnie jest tylko opcja autem bo samoloty nie latają. Kurcze wiem ze na Śląsku najgorzej![]()
reklama
Czarna1985
Kurcze ale nas wystraszylas. Myslalysmy ze cos sie stało ale naszczescie jest wszystko dobrze ❤ U mnie kochana nic ciekawego praca i dom. Zastanawiamy się z mezem czy podejść do transferu bez histero bo niesety nie mam jak sie dostac do Polski. Raczej jestesmy zdecydowani na lipiec ze zaczynamy działaćHej dziewczyny, jestem
, wszystko dobrze, tylko padam ze zmeczenia! Zrobiło mi się bardzo miło
i głupio
zarazem jak dostałam wczoraj maila od administratorki ze dziewczyny z forum się martwią i żebym się odezwała, teraz widze jak o mnie wspominalyscie i się martwilyscie
Kocham Was! Obiecuje ze się poprawie i już więcej tego nie zrobię @fredka84 @bazylia128 @Czarna1985 @Natsnats
![]()
Miałam tyle pracy, ze chodziłam jak zombie i po prostu nie wyrabiałam. Jakiś tydzień temu odpalilam nawet odkurzacz o polnocybo nie ogarnelam ze to już tak późno i miałam opierdziel od sąsiadki z dołu
. Nie zniknęłam tylko z forum, ale ogółem mało mnie było wszedzie. Poczatkiem maja dostaliśmy informacje ze prawdopodobnie od 11 maja będziemy mogli wrócić do pracy i się zaczęło przygotowywanie wszystkiego, w sensie nowych regulaminów, zamówien, robienia nowego grafiku, bo nie może nas być więcej niż dwie osoby w instytucie plus dwie klientki, wytyczne od rzadu zmieniały się kilka razy, wiec znowu trzeba było coś poprawiać, co trochę telefony od klientek bo nie mogły się doczekać kiedy otworzymy planing online i po prostu nie ogarnialam
. Moglam chociaż napisać ze będzie mnie tutaj mniej
przepraszam Was mocno. Dodatkowo między czasie podpisaliśmy z notariuszem dokumenty
-tak się cieszę!- przez wideokonferencje
, wysłaliśmy mu wszystkie upoważnienia, ruszyliśmy z kredytem,wiec to tez trzeba było ogarnąć i jak miałam dużo wolnego czasu, tak później nie miałam go na nic. Mam pol salonu kartonów po których łazi kot, nieraz tam śpi, szaleje, drapie i bede musiała się zacząć pakować, bo prawdopodobnie w lipcu podpiszemy już ostateczny akt kupna i będziemy się przeprowadzać
. Poza tym, wróciłam do pracy od wtorku, pracuje 4 dni w tygodniu, ale za to po 12h
... wczoraj miałam wolne, ale cały dzień dochodziłam do siebie. Dziś już wracam do normalnego życia, bo już wszystko mam w miarę ogarnięte. Nawet bigos wczoraj zrobiłam, bo teście przyjechali i przychodzą dziś do nas na obiad.
aaaa i jakby mi było mało, obmyslam nasza własna markę kosmetykówale to nie ma nic wspólnego z wielkimi markami, to tylko dla instytutu, żadne wow. Jestem w trakcie i zobaczymy co z tego będzie, bo to nie takie proste to wszystko pod względem prawnym, to będzie malutka rzecz na początek i to jeszcze bardzo długa droga. Musimy się jakoś odbić po 2 miesiącach strat i szukamy sposobów...
poza tym, zrobiłam w poniedziałek wszystkie moje badania krwi, w tym kariotypy, hormony i nie pamietam już co, ale pobrali mi 8 fiolek krwi. Wyniki będą za 2 tygodnie i mąż zrobili ulubione badanie, ale tez jeszcze nie ma wyników.
Nie było mnie tyle, to dałam postakonkretnego
Co u Was, bo nie nadrobię??? @fredka84 zaczelas już brać leki od Pasnika?
@bazylia128 jak Twoje wyniki badań?
@Czarna1985 kiedy przylatujesz do Plna histeroskopie?
Widziałam ze @Natsnats mialas histeroskopie i jak tam? Wszystko ok?
@Netiaskitchen jak się czujesz?
@Liliana87 jak dajesz radę sama?
i wszystkie dziewczyny co u Was?![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Podziel się: