reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz, ja od kilkunastu lat myje twarz płynem do higieny intymnej, najlepszy neutralny, z ziaji. Za młodego mialam problemy z trądzikiem i jedna kosmetyczka mi to poradziła. Od tamtej pory spokoj. Czasem przy @ jakis dżordż.. Ale teraz skóra wola help me!
Wrocil ci tradzik teraz?
Mnie od kilku dni az pieką policzki i sa czerwone. Jakos tak nagle to wyszło bo po sterydzie mialam piękną buźkę. Krem mi nie podeszedl ten co normalnie używałam więc pomagam sobie olejkiem rycynowym, przynosi ulge,ale mimo to skura szorstka i czerwona.

Zapytam Was, jeśli, uznacie, ze to nie temat na forum to usunę. Polecicie jakies cos do mycia twarzy i jakis krem po, bo zaczęła mi fisiowac skóra i aktualnie jestem plamiasta i pryszczata i nie radzę sobie z tym? I ewentualnie jakiś fajny balsam nawilżający do ciała? Te co używam przestały mi służyć.. nawet jak ostatnio nałożyłam swój ulubiony podkład, to nie mogłam go dobrze rozsmarowac, plamy mi powychodzily.. oczywiście takie nie za miliony monet [emoji6]
Ja do ciała używam masła marki VIANEK, do buzi nanobase repair-tyle że jest tłusty i nie każdy lubi tą konsystencję.

To jeśli chodzi o.kosmetyki to tu w fr kiedyś jakiś czas temu był robiony taki test na kremy do twarzy.Uwierzcie ze miedzy naprawdę dobrymi(drogimi)firmami numerem 1 został krem z lidla .Jest taki i na dzień i na noc .Osobiście używałam długo i bylam bardzo zadowolona

Wiesz, ja od kilkunastu lat myje twarz płynem do higieny intymnej, najlepszy neutralny, z ziaji. Za młodego mialam problemy z trądzikiem i jedna kosmetyczka mi to poradziła. Od tamtej pory spokoj. Czasem przy @ jakis dżordż.. Ale teraz skóra wola help me!
Ja wieczorem buzię myję tylko wodą, rano płynem micelarnym.

Wrocil ci tradzik teraz?
Mnie od kilku dni az pieką policzki i sa czerwone. Jakos tak nagle to wyszło bo po sterydzie mialam piękną buźkę. Krem mi nie podeszedl ten co normalnie używałam więc pomagam sobie olejkiem rycynowym, przynosi ulge,ale mimo to skura szorstka i czerwona.
Trądzik może nie, jakieś pojedyncze pryszcze ale właśnie duzo plamek i zaczerwienienia. W okolicach nosa i poliki. Ale nic nie piecze.

To jeśli chodzi o.kosmetyki to tu w fr kiedyś jakiś czas temu był robiony taki test na kremy do twarzy.Uwierzcie ze miedzy naprawdę dobrymi(drogimi)firmami numerem 1 został krem z lidla .Jest taki i na dzień i na noc .Osobiście używałam długo i bylam bardzo zadowolona
Właśnie jakiś czas temu czytalam artykuł, badali kremy chyba w Niemczech i ten z Lidla wypadł najlepiej.

Trądzik może nie, jakieś pojedyncze pryszcze ale właśnie duzo plamek i zaczerwienienia. W okolicach nosa i poliki. Ale nic nie piecze.

Plamki niestety należą do całej gamy objawów ciążowych, mogą pojawiać się na całym ciele. W późniejszym czasie pojawili się linia pod pepkiem Taka ciemna to wszystko normalne

reklama
Do góry