reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

wanda...ja robilam tak wczesnie betke, bo wrocilam z pracy i zobaczylam kropeczke krwi na wkladce...wiec nie wytrzymalam psychicznie, wsiadlam w auto i pojechalam, a ze nie bardzo lubie sie kluc to od razu zrobili tez progesteron. ja mialam jednego blastka i mi klinika kazala zrobic bete w 10dpt...w 9dpt mialam wynik 45!
madzialenak...aaaa bo ty przed ciaza mialas juz cos podwyzszone....a mnie dopiero w ciazy wzroslo....mozliwe, ze to w ciazy tylko ta tarczyca mi tak poskacze czy potem tez bede msiala przyjmowac te leki:confused:

reklama
Agapl :-) jutro myślami i ❤ jestem z Tobą i o 10tej trzymam kciuki &&&&&

Martka :-) cieszę się, że beta rośnie - dbaj o siebie i maluszka, wszystko będzie dobrze :-)

pozdrawiam Was wszystkie kobietki :-):-D:-)

Milia - jak bym taki dobry znak zobaczyla, to bym tez popedzila na bete! Ale nawet nie wiedzialam, ze w novum jest opcja blastusia? Ja myslalam ze u nich zawsze sa dwu-trzydniowe zarodki... Ja mialam podane dwa dwudniowe, wiec jak u Ciebie implantacja byla 8/9dpt to u mnie chyba moze byc troche pozniej...
Niech malntas zdrowo rosnie ku uciesze swiata!

wanda...aj u mnie to byla skomplikowana sytuacja, troche sie uparlam, zeby zaczekali do 5 doby, bo mialam ohss, liczylam, ze mi przejdzie i ludzilam sie, ze podejde do transferu...a tu guzik. wiec dochodowali do 5 doby i zamrozili.
implantacja bobasow 2 dniowych na pewno bedzie pozniej...stad pewnie 12dpt. jak nie boisz sie kluc to lec zrobi progesteron. potem w 12dpt na bete!
bedzie dobrze!!

Agapl czuje się nieco lepiej, a najlepiej w łóżku ;-) wczoraj zrobiłam wielkie odkrycie,że nie moge spodni żadnych założyć bo się nie zapne, więc nawet w gości poszłam w dresach i wielkim swetrze :-D ale dziś czuje się lepiej więc jutro na pewno już będzie dobrze :confused: cieszę się,że u Ciebie się wyjaśniło z cystami i bardzo bardzo się cieszę,że Twoje maluszki rosną :-):-D:-):-D:-)

miliaa ja będę musiała brać euthyrox do końca życia, a u Ciebie możliwe, że po urodzeniu będzie w normie. Tak samo jest z cukrzyca ciążową, zazwyczaj mija po urodzeniu ale w niektórych przypadkach możesz mieć cukrzycę do końca życia lub może przejść na dziecko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry