sham teraz właśnie dzwonił do mnie doktorek i zwiekszył mi dawki czyli : luteina 3x8 dopochwowo i 3 x4 pod język . estrofem 3x1 tez dopochwowo. 1x 1 acard .relanim 2x1 no i folik ... Twoje testowanie potwierdzi tylko że już jesteś mamusią życze z całego serca
reklama
Doruś :-) w 3 dniu nie ma co patrzeć na wynik bety! w 6 dniu już tak - kiedy podane są blastusie oczywiście :-)
Domat gdy miałam podane dwudniowe maluszki w Invimedzie to kazał dr betę zrobić w 12 dpt - ale - Madzialenak zrobiła wcześniej sobie wyniki ( progesteron) i zwiększyła dawkę pomimo że tamten dr takiego czegoś jak weryfikacja nie uznaje - możesz również zrobić badania wcześniej, ale nie wcześniej jak 8 dpt - tak mi się wydaje
Domat gdy miałam podane dwudniowe maluszki w Invimedzie to kazał dr betę zrobić w 12 dpt - ale - Madzialenak zrobiła wcześniej sobie wyniki ( progesteron) i zwiększyła dawkę pomimo że tamten dr takiego czegoś jak weryfikacja nie uznaje - możesz również zrobić badania wcześniej, ale nie wcześniej jak 8 dpt - tak mi się wydaje
Hej Dziewczyny! Dziś nad Poznaniem piękne słońce, trochę chmur i +10 stopni! A ja w łóżku leżę i piję
domat 7 dpt to na pewno za wcześnie przy 3 dniowych. Myślę, że 9-10 dpt najwcześniej.
Tu znalazłam taką fajną stronę z kalkulatorem ciąży po IVF. Trzeba wpisać kiedy jajka pobrali i wyskakuje: kiedy robić I betę, termin porodu, który obecnie tydzień, kiedy powinno być serduszko. Może Wam się przyda Dziewczyny
IVF.ca Pregnancy Due Date and Fetal Development Calculator | IVF.ca
doruś nie martw się tą pierwszą weryfikacją. Na caaałym forum są pojedyncze przypadki, że I werka wyszła powyżej 2... a ciąże były :-)
martus jak Twoje plamienie? Mam nadzieję, że lepiej... Dobrze, że dostałaś duphaston, on naprawdę mocno podciąga leniwy progesteron i plamienia na pewno niedługo przejdą!
Uciekam nadrabiać zaległości bo dziś też płodny dzień na forum :-)
domat 7 dpt to na pewno za wcześnie przy 3 dniowych. Myślę, że 9-10 dpt najwcześniej.
Tu znalazłam taką fajną stronę z kalkulatorem ciąży po IVF. Trzeba wpisać kiedy jajka pobrali i wyskakuje: kiedy robić I betę, termin porodu, który obecnie tydzień, kiedy powinno być serduszko. Może Wam się przyda Dziewczyny
IVF.ca Pregnancy Due Date and Fetal Development Calculator | IVF.ca
doruś nie martw się tą pierwszą weryfikacją. Na caaałym forum są pojedyncze przypadki, że I werka wyszła powyżej 2... a ciąże były :-)
martus jak Twoje plamienie? Mam nadzieję, że lepiej... Dobrze, że dostałaś duphaston, on naprawdę mocno podciąga leniwy progesteron i plamienia na pewno niedługo przejdą!
Uciekam nadrabiać zaległości bo dziś też płodny dzień na forum :-)
agapl cieszę się, że u Ciebie tak dużo ładnych zarodków! Nie wiem jak to jest w innych klinkach, ale w Artemidzie nawet jak podają w 3 dobie to mrożą tylko blastocysty. Ale oni chyba są pod tym względem wyjątkiem... to &&& jeszcze mocniej odpalone
gotadora a jak u Ciebie z Maluchami? Nie mogę nigdzie znaleźć info ile z tych 17 komórek jest już Maluchami???
Sham sikańca zrobiłam 2X: 7dpt wyszedł na + a dwa dni później na minus. A beta sobie spokojnie rosła. Teraz zrobię w przyszłym tygodniu: na pamiątkę
Sony, wanda, Oskaa: jak się dziś mają świeżo upieczone Mamuśki???
Darii super, że już nie długo zaczynasz!
Lawendowy sen codziennie czekam na te piękne obrazki od Ciebie!!! Jak dziś 38 maluchów???
gotadora a jak u Ciebie z Maluchami? Nie mogę nigdzie znaleźć info ile z tych 17 komórek jest już Maluchami???
Sham sikańca zrobiłam 2X: 7dpt wyszedł na + a dwa dni później na minus. A beta sobie spokojnie rosła. Teraz zrobię w przyszłym tygodniu: na pamiątkę
Sony, wanda, Oskaa: jak się dziś mają świeżo upieczone Mamuśki???
Darii super, że już nie długo zaczynasz!
Lawendowy sen codziennie czekam na te piękne obrazki od Ciebie!!! Jak dziś 38 maluchów???
Dziewuszki, czytam a wlasciwie staram sie znalesc info odnosnie tych cyst, ktore naprodukowalam a o czym poinformowala mnie wczoraj lekarka. Wywnioskowalam,ze przyczyna moze byc zle wyciszenie. Poza tym przy powstawaniu ich podczas stymulacji przerywa sie ja. NIe moge zatem pojac dlaczego lekarka nic mi o nich nie mowila. Nie widziala ich? Czy moze tak sie wyrazila odnosnie pustych pecherzykow. Zastanawiam sie rowniez,czy przy takiej ilosci cyst warto robic transfer. Czy Wy moze sie orientujecie cos w tym temacie?
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
domat 7 dpt na betę to za wcześnie, tak jak gotadora pisze ja przy zarodkach 3 dniowych robiłam 9 dpt i beta wyszła 23,78, wcześniej nie ma co robić bo nic nie wyjdzie. Dziewczyny, które nie macie weryfikacji pamiętajcie, aby badać progesteron bo przez niedomogę można poronić.
Podziel się: