reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwoniła właśnie Pani embriolog. Z 9 moich komórek dojrzałych było 5. Jedna się nie zapłodniła na pewno. Dwie walczą. Na te chwilę dzielić się zaczeły dwa. Nie wiem co myśleć. Jeśli wszystko pojdzie dobrze i przetrwają to będą mrożone w środę. Mam taki mętlik w głowie. To czekanie jest najgorsze :(
Trzymam ✊✊✊Masz rację, czekanie jest najgorsze. Oby wieści były dobre na koniec tego czekania. Powodzenia ✊✊✊

Nie odzywałem się kilka dni bo u mnie w pracy dużo zamieszania i nerwów i nie miałam kiedy was na bieżąco czytać. Poczytuje ile mogę.
Mam pytanie ktoś też to widzi? Test zrobiony chwilę temu - to jest ciążowy chociaż wygląda trochę jak owulacyjny[emoji39]

Ja jestem po ciąży biochemicznej z dość duża beta. Ten cykl był na przeczekanie i powrót do formy. Chce jeszcze powiedzieć że ok 5 dobie krwawienia beta z krwi była 0.Zobacz załącznik 1092405

U mnie jaśniejsza kreska była 10dpt przy becie 94 ❤️ trzymam kciuki za najmilsza z możliwych niespodziankę jutro! ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

No będę jutro sprawdzać dam znać. Ale to jest i tak wielki szok. Test zrobiłam bo chciałam się wieczorem napić z powodu tego koronostresu.
U mnie jaśniejsza kreska była 10dpt przy becie 94 [emoji3590] trzymam kciuki za najmilsza z możliwych niespodziankę jutro! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry