Urlop to trzymam na in vitro, wizyty, transferyPracujesz normalnie? Nie idziesz na jakis urlop albo l4?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ale po co mu ta lista, zeby kontrolowac kto pracuje?Pracuję [emoji853]. Rano urwałam się z pracy i pojechałam na zakupy na ciasta na roczek. Jak wyszłam ze sklepu to się brzydzilam swoich rąk [emoji853]. Zakupy ciuchowe odpuszczam, nie będę niepotrzebnie ryzykować, tym bardziej że nie mam żadnego zelu antybakteryjnego bo nie mogę nigdzie kupić od tygodnia [emoji33]. Zamówiłam u znajomego spirytus bo kuźwa jakoś muszę te ręce odkażać.
U nas w firmie pracuje ok 250 osób i prezes już sobie codziennie zażyczył od koleżanki listę osób które są w pracy [emoji33]. Dziś ma być zebranie po 10-tej, zobaczymy co powie [emoji848]
No chyba, mówię ci, to jebany obóz pracy. Ludzie się nie liczą tylko sprzedażAle po co mu ta lista, zeby kontrolowac kto pracuje?
bazylia128
Fanka BB :)
Ja pierd...le a ja tez poszlam na L4 chyba w najbardziej odpowiednim momencie Trudno... W sobote jutro mam wizyte to pewnie mi przedluzy L4 bo nie wyobrazam sobie teraz wrocic do pracy ;(No chyba, mówię ci, to jebany obóz pracy. Ludzie się nie liczą tylko sprzedaż
Jak możesz to bierz L4, nie ryzykujJa pierd...le a ja tez poszlam na L4 chyba w najbardziej odpowiednim momencie Trudno... W sobote jutro mam wizyte to pewnie mi przedluzy L4 bo nie wyobrazam sobie teraz wrocic do pracy ;(
KciukiZawsze ok 9.30
To czekam z niecierpliwością !!Zawsze ok 9.30
Też jestem tego zdania. Dbajmy i chrońmy siebie i naszych bliskich. Seriale na netflixie nas uratują !! ))Jak możesz to bierz L4, nie ryzykuj
No u nas to samo ;(. Straszne to jest. Nie człowiek się liczy tylko cyferka . Nic trzeba swój rozum mieć. Jak Cię wkurzy to kaszlni przy wszystkich na cały rumor to może popuści )No chyba, mówię ci, to jebany obóz pracy. Ludzie się nie liczą tylko sprzedaż
reklama
Ja jestem w biurze to tak nie sram po gaciach, ale mój mąż jest na hali produkcyjnej. Ogrodził swoje stanowisko taśmą ostrzegawczą, niby trochę dla żartu ale mówi że na hali łażą, charczą, plują i on nie chce żeby mu tam włazili [emoji41]No u nas to samo ;(. Straszne to jest. Nie człowiek się liczy tylko cyferka . Nic trzeba swój rozum mieć. Jak Cię wkurzy to kaszlni przy wszystkich na cały rumor to może popuści )
Ja dziś zaczynam Telefonistki [emoji3]. Ale najpierw muszę ciasta na roczek upiec
Podziel się: