reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pracuję [emoji853]. Rano urwałam się z pracy i pojechałam na zakupy na ciasta na roczek. Jak wyszłam ze sklepu to się brzydzilam swoich rąk [emoji853]. Zakupy ciuchowe odpuszczam, nie będę niepotrzebnie ryzykować, tym bardziej że nie mam żadnego zelu antybakteryjnego bo nie mogę nigdzie kupić od tygodnia [emoji33]. Zamówiłam u znajomego spirytus bo kuźwa jakoś muszę te ręce odkażać.
U nas w firmie pracuje ok 250 osób i prezes już sobie codziennie zażyczył od koleżanki listę osób które są w pracy [emoji33]. Dziś ma być zebranie po 10-tej, zobaczymy co powie [emoji848]
Ale po co mu ta lista, zeby kontrolowac kto pracuje?

reklama
No u nas to samo ;(. Straszne to jest. Nie człowiek się liczy tylko cyferka . Nic trzeba swój rozum mieć. Jak Cię wkurzy to kaszlni przy wszystkich na cały rumor to może popuści ;)):o:o:o:o
Ja jestem w biurze to tak nie sram po gaciach, ale mój mąż jest na hali produkcyjnej. Ogrodził swoje stanowisko taśmą ostrzegawczą, niby trochę dla żartu ale mówi że na hali łażą, charczą, plują i on nie chce żeby mu tam włazili [emoji41]
Ja dziś zaczynam Telefonistki [emoji3]. Ale najpierw muszę ciasta na roczek upiec

Do góry