reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny znacie suplementy Duo Life ? Któraś może stosuje ?? Byłam wczoraj na takiej pokazówce i dziewczyna prowadząca później w prywatnej rozmowie mi powiedziała , ze sama miała problemy z zajściem i myśleli o invitro . 3 miesiące stosowali z mężem suplementy i udało się natural ... nie jestem naiwna -zdaje sobie sprawę , ze można wszystko powiedzieć , żeby sprzedać produkt . Ale dziś studiuje ulotki I składy i są kurczę naprawdę dobre . Cena za mies terapii ( 2 flaszki - na noc i dzień )ok 80 euro . Co myślicie ?
Trochę o suplach czytałam ale ta nazwa szczerze mówiąc nic mi nie mówi. Ja bym olała.

reklama
Dawajcie mi nazwy tych supli ! Co bierzecie na poprawę komórek? Któraś z Was korzystała może z akupunktury? Juz mi nie piszcie ze Wam przykro bo to wiadomo a ja tylko przez to bardziej sie użalam[emoji111] [emoji6]
Kiedyś wstawiałam dla @bazylia128
To moje szpryce[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak masz odwagę i chęć ryzyka na taki kombajn to bierz[emoji6]

Life Extension
Super Ubiquinol CoQ10 100mg 2tab

Thorne
VitaminD/K2 3000j
Methyl Guard 3tab

Solgar
No-Flush Niacin 500mg 1tab co 2d
Super Potency Vitamin B1 1tab co 2d
Omega 3 950mg 1tab
Chelated Iron 1tab
Glucosamine Hyaluronic acid Chondroitin MSM 2tab
Vitamin E 400IU 1tab
Advanced Calcium Complex +vit D3, K2, Zinc, Boron 1tab

Now Foods
Buffered C-1000 complex bioflavonoides 1tab

Swanson
Evening Primrose Oil 1300mg 1tab

DHEA Eljot 25mg 2tab
Ovarin 2tab

Muszę pomyśleć... Bo to jednak wyprawa. A gdybym wybrała Invimed w Wawie to niektóre sprawy i tak bym mogła we Wro ogarnąć.... Dzięki [emoji173]
Na razie mam ro******** w bani i ciezko mi myśleć...
Może spróbuj moją doktor? Chociaż raz się spotkać, porozmawiać, wtedy zadecydujesz o zmianie. Była tu jeszcze jedna zaciążona dziewczyna od niej, nie pamietam nicku, @candy chyba[emoji848]

Mam wyniki, dobrze wyglądają na szczęście 😊teraz tylko czekać na wizytę

Załączniki

• Screenshot_20200310_102952_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20200310_102952_com.google.android.apps.docs.jpg
    137,8 KB · Wyświetleń: 114
Hahah No u mnie tez by to nie przeszło dlatego ja starałam się wprowadzać małe zmiany. Do obiadu zamiast surówki z majonezem albo śmietana -warzywa gotowane na parze mięsko oczywiście a zamiast ziemniaków brązowy ryż. Robiłam mu kanapki do pracy z grahamki i więcej warzyw plus jakiś owoc i zaczęłam przygotowywać kolacje sama. To naprawdę małe wielkie zmiany biorąc pod uwagę ze wcześniej były mrożonki, na obiad mięso z ... mięsem [emoji23] na kolacje pizza i chipsy na przekąskę. No i mój płacz przekonał go do rzucenia papierosów. Mamy nasienie dobrej jakości w depozycie. Wystarczyłoby jeszcze na 5 in vitro a mąż nie rezygnuje z witamin i zdrowego jedzenia bo sam przyznał ze lepiej się czuje także bardzo się cieszę. A ja łykam metylowym kwas foliowy, metylowym b12 z cholina i betanina, witamina d3 8000 jednostek i pregna plus bo tam jest jod.
W klinice poleciła mi pani dr fertilman For women kosztuje tyłki 50 zł ale ilosc tych witamin tam to serio „ śladowe ilości”. Osobiście uważam ze lepiej brać kilka suplementów dobrej jakości i wysokiej zawartości niż te wszystkie multiwitaminy bo nie wiem czy zwracacie uwagę ze połowa witamin rozpuszcza się w wodzie a cześć w tłuszczach. Wiec te multiwitaminy to właśnie chwyt marketingowy „ masz wszystko co potrzebne w jednej tabletce”.
8000j to dużo. Z jakiego poziomu startowałaś? Kontrolowałaś ostatnio?

Uciekam spac dziołchy. Jutro bedzie sie działo na forum bo jest sporo wizyt jak dobrze pamietam. I dobrze. Będę czekała na wieści to mi szybciej dzien zleci;) Poza tym muszę oskrobać swoje zarośnięte ciało. Nie lubię się myć, golić.. Co wieczór sobie marzę o takim guziczku, pstryk i umyta [emoji23][emoji1787] jak mi mąż szykuje kąpiel to moment i w wannie zasypiam [emoji1787][emoji23] powiedzcie mi, czy w ciąży kąpiele dozwolone? Bo ja jakoś się boje przy tych plamieniach i tylko szower.
Dobranoc. Kolorowych snoof. [emoji182][emoji182][emoji182]
Gorące i leżące nie są zalecane. Szołer lepszy[emoji6]

reklama
Do góry