[emoji23][emoji23][emoji23]Do kibla bez telefonu. Odważnie [emoji23]
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
U nie to zawsze szybka akcja Za to Ozi mi zawsze siedzi pod nogami i sie gapi A sprobuj go nie wpuscic to awantura na cala uliceDo kibla bez telefonu. Odważnie
motylek24
Haha mój kupił mi tulipany i wracał tak obładowany , że powiedział tylko trzymaj i poszedł zakupy rozpakować. O takiego mam romantyka. Choc może nie jest źle, dobre i to po 20 latach małżeństwa. Z reguły jakiegoś całusa dostanęGoździki to ulubione kwiaty mojej mamuśki. Ja mam różyczki i słodkości. Dostaje je tylko 2-3 razy w roku. Mój mężu jest kompletnie nieromantyczny
A na krześle go nie sadzasz? No wiesz ty co [emoji23]U nie to zawsze szybka akcja Za to Ozi mi zawsze siedzi pod nogami i sie gapi A sprobuj go nie wpuscic to awantura na cala ulice [emoji28] [emoji28]
Liliana87
Dziewczyny moje Kochane, z okazji Waszego święta niech każda będzie uśmiechnięta [emoji1] życzę Wam tony kwiatów, ja uwielbiam tulipany [emoji173] ale nie dostanę dziś żadnego, bo wszyscy wiedzą, że mój kot zjada każde kwiaty.
Mój mąż o mnie zadbał inaczej na słodko.
Poza tym, dziś już wyjeżdża na szkolenia;( narazie na tydzień, nie wiemy co będzie potem. Już mi smutno i ciężko. Modle się, bym nie miała żadnych krwawien i problemów bo nie wiem jak sobie poradzę ;(
Poza tym, dziś już wyjeżdża na szkolenia;( narazie na tydzień, nie wiemy co będzie potem. Już mi smutno i ciężko. Modle się, bym nie miała żadnych krwawien i problemów bo nie wiem jak sobie poradzę ;(
bazylia128
hehehehehehehehe ale usmialam TRZYMAJHaha mój kupił mi tulipany i wracał tak obładowany , że powiedział tylko trzymaj i poszedł zakupy rozpakować. O takiego mam romantyka. Choc może nie jest źle, dobre i to po 20 latach małżeństwa. Z reguły jakiegoś całusa dostanę
Trzymaj [emoji23][emoji23][emoji23]Haha mój kupił mi tulipany i wracał tak obładowany , że powiedział tylko trzymaj i poszedł zakupy rozpakować. O takiego mam romantyka. Choc może nie jest źle, dobre i to po 20 latach małżeństwa. Z reguły jakiegoś całusa dostanę
A ja z moim byłam razem na zakupach w Biedrze i tak stały różyczki w takich wielkich koszach, ja je minęłam a mój Siwy stanął koło tego kosza i mówi: jak chcesz to weź se te kwiaty... No to wzięłam [emoji23]
Mega ci współczuję, ale wiem że jesteście postawieni pod ścianą [emoji853]. Najgorzej będzie na początku, a z czasem będziesz w szoku że znów zjechał do domu a przecież niedawno był [emoji846]Dziewczyny moje Kochane, z okazji Waszego święta niech każda będzie uśmiechnięta [emoji1] życzę Wam tony kwiatów, ja uwielbiam tulipany [emoji173] ale nie dostanę dziś żadnego, bo wszyscy wiedzą, że mój kot zjada każde kwiaty.
Poza tym, dziś już wyjeżdża na szkolenia;( narazie na tydzień, nie wiemy co będzie potem. Już mi smutno i ciężko. Modle się, bym nie miała żadnych krwawien i problemów bo nie wiem jak sobie poradzę ;( Zobacz załącznik 1088923
bazylia128
hehehehehehehehehe kiedy wy wszystkie bylyscie na tych zakupach? Przeciez dzisiaj chyba nie ma handlowej ?Trzymaj [emoji23][emoji23][emoji23]
A ja z moim byłam razem na zakupach w Biedrze i tak stały różyczki w takich wielkich koszach, ja je minęłam a mój Siwy stanął koło tego kosza i mówi: jak chcesz to weź se te kwiaty... No to wzięłam [emoji23]
reklama
Ja w piątek byłam - w weekendy nie chodzę bo tragedia w sklepachhehehehehehehehehe kiedy wy wszystkie bylyscie na tych zakupach? Przeciez dzisiaj chyba nie ma handlowej ?
Podziel się: