reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W Holandii kocham stare kamienice , z wysokimi sufitami i wielkimi oknami .. tylko schody są tak cholernie strome , ze czasem zejść z takich z siatami zakupów to neo lada wyczyn 😂maja swój klimat , ale ceny w dużych miastach są masakryczne .😏szukaliśmy czegoś gdzie będzie i miejsce dla dzieci i blisko dobre szkoły , park itd .. nie biorą pod uwagę , ze to się nie zisci .. 😍BTW jak już dopadnę się mojej 6scio palnikowej kuchenki i piekarnika, ta Was zamecze moimi wypiekami 🤪🤪🤪
No właśnie mialam poprzednio pisać ze ta kuchenka to jakis turbo sztos!!! ILE TAM MOZNA ZROBIĆ!!! 😍😍😍Zajebista!!!

reklama

Załączniki

• received_632939277447822.jpeg
    received_632939277447822.jpeg
    108,6 KB · Wyświetleń: 50
Haha no troszkę tak jest, w Polsce mamy swoje mieszkanie więc tam wszystkie meble typu kuchnia, salon, szafy-mąż robił sam pod wymiar... A w UK wynajmujemy dom więc wszystko kupiliśmy najtańszym kosztem czyli Ikea itp...
Aleeee jak drzwiczki od szafki wiszą to proszę się kilka miesięcy żeby naprawił, albo drzwi od szafy się popsuły, to naprawił dopiero jak powiedzialam, że ja już zamówiłam stolarza żeby przyszedł to zrobić [emoji28]
Także po części tak jest jak mówisz [emoji38]
Tak sie wlasnie zastanawiałam;) Chyba zawsze tak jest, że sobie to się jakos tak ciężej i dłużej robi.. W zeszłym roku dostawilismy sobie taki a'la balkon. Się wpasowalismy miedzy ścianami. I te ściany gole takie w niepomalowanej elewacji. A wymyśliłam sobie,ze je chce w płycie osb, zaimpregnowac i na to sobie poprzykrecac jakies doniczki z ziołami... Nie mogłam się doprosić.. A wczoraj powiedzialam do Marka,ze ciężarnej sie nie odmawia i jak tylko będzie ciepło A będzie w domu to musi z tym ruszyć,żebyśmy sobie w przyjemnym siedzieli latem ;)

reklama
W Holandii kocham stare kamienice , z wysokimi sufitami i wielkimi oknami .. tylko schody są tak cholernie strome , ze czasem zejść z takich z siatami zakupów to neo lada wyczyn [emoji23]maja swój klimat , ale ceny w dużych miastach są masakryczne .[emoji57]szukaliśmy czegoś gdzie będzie i miejsce dla dzieci i blisko dobre szkoły , park itd .. nie biorą pod uwagę , ze to się nie zisci .. [emoji7]BTW jak już dopadnę się mojej 6scio palnikowej kuchenki i piekarnika, ta Was zamecze moimi wypiekami [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
A czekam, czekam ;) może i mnie natchnie jak sie na takie fotki napatrze [emoji23]

Do góry