reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zajebiaszczo teraz wygląda [emoji7][emoji7][emoji7]. Dawaj do mnie do domu, też mi coś wymyślisz [emoji8]. Masz smykałkę jak Necia bdo takich rzeczy [emoji8]
Ale mnie z tą szafą zaszokowałaś, cena po prostu przednia. Ten stolarz to skąd jest???
A popatrz u mnie ile chcieli, 4-5tysiecy, no pojebało ich. Za takie pieniądze to sobie mogę kupić wielką szafę na całą ścianę a nie pod małym skosem[emoji49]
Poza tym oni też coś muszą zarobić. Materiały meblowe poszly bardzo w górę. Mój pierwszy pomysł to było zrobienie szafy tanim kosztem. Albo stelarz z drewna i fronty z szatersow albo normalnie w sieciowce jakby z części poskładać. Ale jak wyszło tyle ile wyszło to się zdecydowalismy na szafę.

reklama
My mieliśmy plan,żeby Marek sam zrobil. Przychodzi stolarz, robi projekt, wymiary, wszystko wpisze. A potem jedziesz do hurtowni, wszystko odcinają i obklejaja. Ale jak pojechał to rzeczywiście wyszlo by tyle samo co nam powiedział,więc on nam zrobił. Jak Twój mąż ma smykalke to naprawdę nic trudnego. Popatrzcie sobie w necie. Fronty ladne wybrać A w środek mozna dac zwykła płytę. Jak sie ma małe mieszkanie to trzeba kombinować i zabudowywac wszystkie szpary hehe. Stolarz z okolic Koszalina.
Jak mam na męża liczyć to prędzej tam sobie zasłonę wstawię [emoji23]. On chciał coś sam kombinować ale ja trochę nie wierzę w jego umiejętności [emoji12][emoji12][emoji12].
Koszalin, kuźwa za daleko niestety [emoji853]

Frustrat[emoji23][emoji23][emoji23]
Właśnie wracam z basenu. Wyszłam.ide na parking a za wycieraczka mam kartkę. Patrzę a tam list do mnie : " Jak parkujesz pedale" no wiec zostalam pedalem ktory nie umie parkować [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A to wielkie wzburzenie wzięło się z tego że stanelam pomiędzy dwoma autami które stały niezgodnie z narysowanymi pasami . Pewnie ktores odjechalo i jaki samozwańczy stróż postanowił zainterweniowac. Boże jacy frustraci i debile

My mieliśmy plan,żeby Marek sam zrobil. Przychodzi stolarz, robi projekt, wymiary, wszystko wpisze. A potem jedziesz do hurtowni, wszystko odcinają i obklejaja. Ale jak pojechał to rzeczywiście wyszlo by tyle samo co nam powiedział,więc on nam zrobił. Jak Twój mąż ma smykalke to naprawdę nic trudnego. Popatrzcie sobie w necie. Fronty ladne wybrać A w środek mozna dac zwykła płytę. Jak sie ma małe mieszkanie to trzeba kombinować i zabudowywac wszystkie szpary hehe. Stolarz z okolic Koszalina.
Dokładne tak jak mówisz, pewnie wszystkie materiały kosztowały ok 2 tyś, a resztę Stolarz za robotę chciał sobie przyciąć, tylko chyba troszkę go poniosło... Mój mąż jest stolerzem i rzeczywiście sporo kosztują meble na wymiar bo projekt plus wykonanie ale bez przesady... Ale Twoja przemiana pokoju szok... Bomba😍

To focie poproszę;)
A wiesz... jakby to ująć delikatnie... wyszły oryginalne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] robiłam z mąki żytniej i owsianej i nie bardzo urosły. Smakują jak smażona drożdżowa buła bardziej pod kanapkę[emoji23] do ideału sklepowego im daleko, ale dla nas io są ok[emoji23] dzieć śpi na mnie to fota później.

To jest projekt Zojka neo i tam jest 107 metrów powierzchni użytkowej. Mi sie wydaje ze dla nas bylby wystarczający. Ale męża brat twierdzi ze to klinka i będziemy żałować.
Powiem Ci że my mamy teraz ok 70 m2 i takie 108 mi osobiście w zupełności by wystarczyło, musisz też wziąć pod uwagę że ktoś to potem musi sprzątać i ogrzewać 😉

reklama
Do góry