Bardzo dobrze. Myślałam że prawdziwa cegłaNie pamietam, ale poszukam w wolnej chwili. Od kiedy ją zobaczyłam zakochalam się, bo to takie plytki udające cegłę, ale dobrze udają
![]()
reklama
Super projekt! Właśnie wydaje mi się, ze idealna powierzchnia. My mamy 130m 2 ale bardzo podobny rozkład tylko na dole mamy jeszcze dodatkowy mały pokój na biuro ale za to nie mamy garażu tylko wiatę. Na górze mamy 3 pokoje i duża łazienkę. Zawsze jest miejsce dla gości jak przyjeżdżająTo jest projekt Zojka neo i tam jest 107 metrów powierzchni użytkowej. Mi sie wydaje ze dla nas bylby wystarczający. Ale męża brat twierdzi ze to klinka i będziemy żałować
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Cegly jeszcze nie znalazłam, ale mam inne zdjecie hitNie pamietam, ale poszukam w wolnej chwili. Od kiedy ją zobaczyłam zakochalam się, bo to takie plytki udające cegłę, ale dobrze udają
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Załączniki
JeczacaMarta
Aktywna w BB
Tez uważam że to za mało. Nawet bez garażu. Żeby chociaż te 120 było skoro to dom.Jak w tym jest garaż to może być mało miejsca. Ale to tylko moje zdanie [emoji6]
Ja dzisiaj wizyta po nieudanym ivf zobaczę co nam zaproponują. Mam dylemat czy podchodzić w tym cyklu. Brałam w tamtym tygodniu leki przeciwbólowe i antybiotyk. Mam skierowanie na badania od immunologa, na wyniki czeka się 30 dni. Z jednek strony racjonalnie jest odpuścić z drugiej jeden cykl już za mną bez działania i mam jakieś takie parcie ;(. Co radzicie moja forumowa skarbnico wiedzy ???
Netiaskitchen
Najbardziej niecierpliwy egzemplarz (znaczy ja) mówi poczekaj. Szok co?Ja dzisiaj wizyta po nieudanym ivf zobaczę co nam zaproponują. Mam dylemat czy podchodzić w tym cyklu. Brałam w tamtym tygodniu leki przeciwbólowe i antybiotyk. Mam skierowanie na badania od immunologa, na wyniki czeka się 30 dni. Z jednek strony racjonalnie jest odpuścić z drugiej jeden cykl już za mną bez działania i mam jakieś takie parcie ;(. Co radzicie moja forumowa skarbnico wiedzy ???
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Netiaskitchen
Swoją drogą to nie wiem jak ja dociągnę dziś do wieczora... Zwariuję jak nic...
Nooo, przesrane [emoji12]. Dasz radę [emoji8]Swoją drogą to nie wiem jak ja dociągnę dziś do wieczora... Zwariuję jak nic...
Ja też bym czekała... Zrób te badania co masz zalecone, nie ma co tracić bez sensu zarodków tak jak jaJa dzisiaj wizyta po nieudanym ivf zobaczę co nam zaproponują. Mam dylemat czy podchodzić w tym cyklu. Brałam w tamtym tygodniu leki przeciwbólowe i antybiotyk. Mam skierowanie na badania od immunologa, na wyniki czeka się 30 dni. Z jednek strony racjonalnie jest odpuścić z drugiej jeden cykl już za mną bez działania i mam jakieś takie parcie ;(. Co radzicie moja forumowa skarbnico wiedzy ???
reklama
Necia, wrzucam ci te zdjęcia moich kudłów. Tak mi się sprały że szok. Wczoraj zrobiłam płukankę i znowu jest róż [emoji12].Swoją drogą to nie wiem jak ja dociągnę dziś do wieczora... Zwariuję jak nic...
Podziel się: