reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jest projekt Zojka neo i tam jest 107 metrów powierzchni użytkowej. Mi sie wydaje ze dla nas bylby wystarczający. Ale męża brat twierdzi ze to klinka i będziemy żałować
Super projekt! Właśnie wydaje mi się, ze idealna powierzchnia. My mamy 130m 2 ale bardzo podobny rozkład tylko na dole mamy jeszcze dodatkowy mały pokój na biuro ale za to nie mamy garażu tylko wiatę. Na górze mamy 3 pokoje i duża łazienkę. Zawsze jest miejsce dla gości jak przyjeżdżają :) większego bym nie chciała. Po co tyle sprzątać ? I jeszcze koszty utrzymania, ogrzania, wyposażenia. Bardzo ładny ten projekt macie 😘

Nie pamietam🙈, ale poszukam w wolnej chwili. Od kiedy ją zobaczyłam zakochalam się, bo to takie plytki udające cegłę, ale dobrze udają😊
Cegly jeszcze nie znalazłam, ale mam inne zdjecie hit😍

Załączniki

• 1582185014546407679109148151052.jpg
    1582185014546407679109148151052.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 98
Ja dzisiaj wizyta po nieudanym ivf zobaczę co nam zaproponują. Mam dylemat czy podchodzić w tym cyklu. Brałam w tamtym tygodniu leki przeciwbólowe i antybiotyk. Mam skierowanie na badania od immunologa, na wyniki czeka się 30 dni. Z jednek strony racjonalnie jest odpuścić z drugiej jeden cykl już za mną bez działania i mam jakieś takie parcie ;(. Co radzicie moja forumowa skarbnico wiedzy ???

Ja dzisiaj wizyta po nieudanym ivf zobaczę co nam zaproponują. Mam dylemat czy podchodzić w tym cyklu. Brałam w tamtym tygodniu leki przeciwbólowe i antybiotyk. Mam skierowanie na badania od immunologa, na wyniki czeka się 30 dni. Z jednek strony racjonalnie jest odpuścić z drugiej jeden cykl już za mną bez działania i mam jakieś takie parcie ;(. Co radzicie moja forumowa skarbnico wiedzy ???
Najbardziej niecierpliwy egzemplarz (znaczy ja) mówi poczekaj. Szok co?😊

Ja też bym czekała... Zrób te badania co masz zalecone, nie ma co tracić bez sensu zarodków tak jak ja

reklama
Do góry