reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Adus,te bole , to na pewno rociagajaca sie macica. Dziewczyny nie raz pisaly o takich obiawach. Adus, bedzie dobrze. CO ja pisze JEST DOBRZE!!!:-)

reklama
Adus, ciekawe tylko co powie jutrzejsza beta. Moze sa dwa maluchy. :-) Jak sie podwojne zaczynaja rozpychac, to dopiero zabawa;-) :-)

Adus - spij spokojnie tak jak ten maly smyk ze smyczkiem

i Wy tez dziewczyny, spijcie, bo znow minal dzien i jestesmy o jeden dzien blizej... pen-drawn-napping-baby-activities-adele-emersen-4.jpg

Dziewczyny, ale macie tempo, przestaję nadążać J
Madzialenak – dziękuję J A Tobie gratuluję kochana, niech się rozwija dalej ślicznie maluszek! Jej, to już 8 tydzień ciąży? Dopiero co sprawdzałaś serduszko J Ale ten czas mija! Wspaniałe wieści!
Lilionka – to prawda, na tym etapie niewiele kobiet wie, że jest w ciąży, my jesteśmy w szczególnej sytuacji J Nie wiem, jak wytrzymam bez kawy, ale przynajmniej spróbuję J
Fusun – dziękuję :)* na jakim Ty jesteś etapie?
Agapl – to prawda, że jesteście mega-ekspertki, już Wam mówiłam, że możecie się zatrudnić na etatach w naszych klinikach :D
darii – dziękuję – jej, nie chcę jeszcze zapeszać, ale tak, mam nadzieję, że się udało!
Anna – dziękuję bardzo J Jak Ty się czujesz po transferze? Odpoczywasz? Super, że jeszcze 4 się rozwinęły ładnie, to znaczy, że miałaś mocne zarodeczki – trzymam mocno kciuki, żeby te 2 się szybko zadomowiły u Ciebie w brzuszku!
Oskaa – dziękuję! J
Sony – dziękuję kochana – nie chciałam podgrzewać atmosfery, ja naprawdę byłam przekonana, że się nie udało – jak popatrzyłam na wynik, to myślałam, że mam omam wzrokowy, bo spodziewałam się na początku jedynki albo zera – tym bardziej, że dziś biegałam od rana do toalety, bo miałam wrażenie, że zaraz mi się zacznie @. Trzymam mocno kciuki za Twoje komóreczki!&&&&&&&&&&&&&&&
Dorex3 – dziękuję bardzo!
Sony – mocno kciuki zaciśnięte za punkcję! Będzie dobrze!
Wanda – ale wieści – to we dwie z Sony będziecie mieć punkcję w środę!
Ja miałam 12 komórek pobranych, z czego 9 było dojrzałych
Godatora – życzę Ci, żeby ten tydzień zleciał Ci jak błyskawica :D – niedziela już całkiem niedługo!
Lawendowy_sen – bardzo dziękuję J Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Tobie życzę… wiesz czego, jak najszybszego – i jedynie udanego - podejścia! :*
Aduś – z tym testem to sama nie wiem, bo coś tam się wieczorem pojawiło na obu (robiłam 2 różnych firm i na żadnym nie było nic, co dawałoby jakąś konkretną nadzieję) – ale wieczorem coś tam widziałam, tylko wiadomo, myślałam, że sobie wmawiam i dziś już z kolei nawet sikańca nie robiłam. Nie denerwuj się przed jutrzejszym, bo WSZYSTKO BĘDZIE SUPER, a Twoim maluszkom/Twojemu maluszkowi stres nie służy :)D
Bóle podbrzusza są jak najbardziej normalne, nie masz się o co martwić, to dobry znak!
Kaska 79 – dziękuję :*
A ja z szoku wciąż nie mogę dojść do siebie… chce mi się płakać, ale to z ulgi po 4 latach wypatrywania… Pewnie, że boję się, że jeszcze za wcześnie na świętowanie, jeszcze beta pojutrze, za 2 tygodnie USG pęcherzyka, a za 3,5 – sprawdzenie serduszka… To mnóstwo czasu, ale jak sobie przypomnę, jak mi śmignęły ostatnie 3 lata, rok po roku, to nie tak znowu dużo…

Pingwinku - ciesz sie, niech endorfiny eksploduja razem z estradiolem i progesteronem i innymi hormonami niezbednymi dla rozwoju malentasow! A bylas w Novum dzisiaj? rozmawialas z doktorem - niedowiarkiem?

Wanda - nie, ale dzwoniłam, tak, jak jest w instrukcji - dostałam wytyczne co dalej. Do tego lekarza nie pójdę raczej, ani nie będę nic mówić, bo raczej satysfakcji mi to nie da - dla mnie najważniejsze jest, żeby było dalej dobrze, nie robię tego dla żadnego lekarza, tylko dla siebie i synka i tylko to się dla mnie liczy, żeby synek miał rodzeństwo, tak wyczekiwane i dopominane (wiem, że to niegramatycznie, ale nie chce mi się przekształcać zdania :D)..
Tak, źle mi powiedział i o mało co bym nie odstawiła faktycznie lekarstw, ale dzięki Bogu mam Was dziewczyny - dziękuję Wam z całego serca za wsparcie i zdopingowanie :) Sama nie wiem, skąd macie tyle optymizmu i wiary, jeśli sam człowiek jej nie ma, ale to jest NIESAMOWITE! DZIĘKUJĘ WAM!
Ja trzymam mocno kciukasy za środową punkcję Twoją i Sony!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&************************!

reklama
Aduś. Trzymam kciuki podwójnie bo jak Tobie się udało to jest i szansa dla mnie na przyszłość . Jestem prawie zdecydowana na gdańsk ze względu na famsi ale to dopiero za rok , trza kasę zbierać .

Do góry