Nie przejmuj się, zwykle to ja okazuję się być tą sierotką która nie zachodzi[emoji12]. Więc jak se mną podejdziesz to masz dużeeee szanse na zajście [emoji12]Ja tez sie troche boje ze tyle z nas w kwietniu i to moich najukochanszych podchodzi bo byloby zbyt pieknie zebysmy wszystkie zaskoczyly wiec ja juz sie czuje na straconej pozycji ;(
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Nawet tak nie mysl. Musi sie nam udac. Ostatnio było kiepsko u nas na forum ale teraz prawie same dobre wiadomości i niech tak zostanie. Bedzie dobrze uda się nam❤Ja tez sie troche boje ze tyle z nas w kwietniu i to moich najukochanszych podchodzi bo byloby zbyt pieknie zebysmy wszystkie zaskoczyly wiec ja juz sie czuje na straconej pozycji ;(
bazylia128
Dajcie mi tego wiatru ja go naprawde lubie oczywiscie taki zeby byl kontrolowany. Ja to wogole jakas dziwna jestem bo lubie jak np nie ma pradu i wszysycy sie boja a ja sie ciesze ze ciemno, cicho i wtedy sie robi inne rzeczy niz zawszeDziś w Holandii zapowiadają huragan Ciara trzymajcie kciuki , żeby nas nie wywiało @Artemida90 @bunia78 wije już u Was ? W Rotterdam rozkręca się
bazylia128
jejkuuuu chce wypieszczochac twojego pieska ❤ Ale masz tam ładnie
bazylia128
Bedzie dobrze ❤ ❤ ❤Tez biore te 0.6. Bo wyszla mi mutacja pai 1. A kiedys bralam 0.4 tak profilaktycznie. Ale ja po obu dawkach mialam siniaki. Wszystko przetrwamy aby bylo dobrze
Czarna1985
Dziewczyny zero czarnych mysli!!!Nie przejmuj się, zwykle to ja okazuję się być tą sierotką która nie zachodzi[emoji12]. Więc jak se mną podejdziesz to masz dużeeee szanse na zajście [emoji12]
Uda nam sie wszystkie cztery bedziemy grube tylko musimy w to wierzyc. Ja tez mam dni ze mysle ze sie nie uda. (Wkoncu, dlaczego mialo by sie udac po 10 latach). Ale pozniej mysle no kurcze walcze dalej kiedys musi sie udac patrząc na nasza liste porodów chce sie walczyc❤
bazylia128
Własnie mialam pisac tylko ja mam troche inne ze @sandra777.12 dzisiaj zauwazylam ze mam tez pelno takich krociutkich wloskow odrastajacych no szokPrzetestowałam te odżywki o których pisałyście, chyba Sandra i Bazylia[emoji846]. No i faktycznie są bardzo fajne i niedrogie. Włosy są takie miękkie i sypkieZobacz załącznik 1078039
Czarna1985
Zapraszam do mnieto go wypiescisz wczoraj skonczyl 12 lat❤jejkuuuu chce wypieszczochac twojego pieska ❤ Ale masz tam ładnie
bazylia128
No poszlam spac do salonu sama a obudzialam sie z lukaszem tez na narozniku spal ze mna on pod kocem... No gupek ❤ jak poszlam pic kawe to on jeszcze spal. Chyba nie bylo tak zle bo nie wygladal najgorzej. Poszlam pod prysznic to do mnie wlazl NO I SIE POGODZILISMY Ale oni slowem jeszcze nie wspomnielismy o wczorajszym zajsciu Zapytalam sie go czy mozemy dzisiaj jechac na obiad z moimi rodzicami to sie zapytal czy mu koszule wyprasuje bo on musi cos tam dokonczyc. Ale juz mu pwoeidzialam ze od dzisiaj ma zakaz dotykanie mnie i siebie bo w piatek badanie a potrzebne jest 5 dni abstynencji seksualnej chyba tak ?Ooo, moja księżniczka się obudziła [emoji3590]. Jak tam @bazylia128? Pogodzona z mężem?
reklama
bazylia128
Nie wiem dlaczego ale wiatr mnie jakos tak fajnie nastraja. I nawet lubie wychodzic na dwor jak wieje. Nie lubie tylko jak jade samochodem wtedy tylko czuje niepokojNaprawdę, lubisz to zapraszam do mnieJa to boje sie takich wiatrów a zwłaszcza jak slysze jak gwiżdże
Podziel się: