reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja tez sie troche boje ze tyle z nas w kwietniu i to moich najukochanszych podchodzi bo byloby zbyt pieknie zebysmy wszystkie zaskoczyly wiec ja juz sie czuje na straconej pozycji ;(
Nie przejmuj się, zwykle to ja okazuję się być tą sierotką która nie zachodzi[emoji12]. Więc jak se mną podejdziesz to masz dużeeee szanse na zajście [emoji12]

reklama
Ja tez sie troche boje ze tyle z nas w kwietniu i to moich najukochanszych podchodzi bo byloby zbyt pieknie zebysmy wszystkie zaskoczyly wiec ja juz sie czuje na straconej pozycji ;(
Nawet tak nie mysl. Musi sie nam udac. Ostatnio było kiepsko u nas na forum ale teraz prawie same dobre wiadomości i niech tak zostanie. Bedzie dobrze ✊uda się nam❤

Dziś w Holandii zapowiadają huragan Ciara 😳trzymajcie kciuki , żeby nas nie wywiało 😉 @Artemida90 @bunia78 wije już u Was ? W Rotterdam rozkręca się 🥴
Dajcie mi tego wiatru ja go naprawde lubie oczywiscie taki zeby byl kontrolowany. Ja to wogole jakas dziwna jestem bo lubie jak np nie ma pradu i wszysycy sie boja a ja sie ciesze ze ciemno, cicho i wtedy sie robi inne rzeczy niz zawsze ;)

Nie przejmuj się, zwykle to ja okazuję się być tą sierotką która nie zachodzi[emoji12]. Więc jak se mną podejdziesz to masz dużeeee szanse na zajście [emoji12]
Dziewczyny zero czarnych mysli!!!
Uda nam sie wszystkie cztery bedziemy grube🤰 tylko musimy w to wierzyc. Ja tez mam dni ze mysle ze sie nie uda. (Wkoncu, dlaczego mialo by sie udac po 10 latach)😕. Ale pozniej mysle no kurcze walcze dalej kiedys musi sie udac😉 patrząc na nasza liste porodów chce sie walczyc❤

Ooo, moja księżniczka się obudziła [emoji3590]. Jak tam @bazylia128? Pogodzona z mężem?
No poszlam spac do salonu sama a obudzialam sie z lukaszem tez na narozniku spal ze mna on pod kocem... No gupek ❤ jak poszlam pic kawe to on jeszcze spal. Chyba nie bylo tak zle bo nie wygladal najgorzej. Poszlam pod prysznic to do mnie wlazl NO I SIE POGODZILISMY ;) Ale oni slowem jeszcze nie wspomnielismy o wczorajszym zajsciu ;) Zapytalam sie go czy mozemy dzisiaj jechac na obiad z moimi rodzicami to sie zapytal czy mu koszule wyprasuje bo on musi cos tam dokonczyc. Ale juz mu pwoeidzialam ze od dzisiaj ma zakaz dotykanie mnie i siebie :D:D:D bo w piatek badanie a potrzebne jest 5 dni abstynencji seksualnej chyba tak ?

reklama
Do góry