Pięknie wróży twoja beta ja teraz w ciąży bliźniaczej mialam w 10dpt 17510dpt
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie wróży twoja beta ja teraz w ciąży bliźniaczej mialam w 10dpt 17510dpt
A powiem Ci, że miałaś 100% racji, że ona przeżywa teraz najgorsze chwile w życiu. Kilka dni temu jeden lekarz wziął ją na USG i powiedział, że dziecko jest zbyt nisko i "nic z tego nie będzie" więc ona w płacz ... Na drugi dzień przyszedł jakiś nowy lekarz i powiedział, że nawet takie ciąże udaje się dotrzymać do 35tygodnia i dopóki nie ma skurczów to jest dobrze. Także rollercoaster psychiczny ma totalny dla niej każdy dzień to jak wygrana w lotto. Aktualnie 22+3...Czyli to tylko teoria hehe. Podobnie jak niska beta wskazuje na chłopca. U mnie akurat córeczka.
Jak tam koleżanka. Nic nie piszesz zakładam że nic się złego nie dzieje.
Yeeeeeaaaaaaah!!!!!! Cudnie!!! Twoje emocje zdradziły dziś Twój błogosławiony stan241,90 !!!!!! Jezu!!! Dziewczyny ..
Wiecie, już mi emocje opadły. Oddzwonil lekarz. Bez emocji. Profesjonalista. Witam. Bete jak najbardziej pozytywna. Leki dalej tak jak rozpisane. 7-8 luty wizyta u nas. 2-3 dni przed wizytą prosze zrobic badanie hcg, progesteron, ft4 i tsh. Powiedzialam,ze dzis mialam plamienia i myslalam,ze juz koniec na co on,ze czesto tak się dzieje przy aplikacji luteiny. Prosze uważać. Mozna zmoczyc tabletkę przed podaniem. Jak zapytalam czy bete powtórzyć to do mnie ostro,ze mogę to robić codziennie ale z tym do niego nie dzwonić i nie pisać. Że jak beta bedzie spadała to nic na to nie poradza, nie zrobią cc i dziecka nie wyciągną. Jak przyjadę zrobi usg i sprawdzi czy jest pęcherzyk. Mnie zamrozilo. Zapytalam l leki, proszę kontaktować się z recepcja, ja wystawie e-receptę. Tyle. Dziękuję. Do widzenia. Moje emocje opadły. Może i dobrze. Bo różnie może być. Ehh.
Braaaawo kropek!!! Mamuśka! Teraz umawiamy się, że jest tylko pięknie i pozytywnie [emoji8][emoji8]241,90 !!!!!! Jezu!!! Dziewczyny ..
Niech leży jak najwięcej. Ja np. nie pozwalałam się badać ginekologicznie. Lekarze na patologii robią to tak niedelikatnie, że masakra. Po takim badaniu czop śluzowy zaczął odchodzić, ale to był już 37 tc.A powiem Ci, że miałaś 100% racji, że ona przeżywa teraz najgorsze chwile w życiu. Kilka dni temu jeden lekarz wziął ją na USG i powiedział, że dziecko jest zbyt nisko i "nic z tego nie będzie" więc ona w płacz ... Na drugi dzień przyszedł jakiś nowy lekarz i powiedział, że nawet takie ciąże udaje się dotrzymać do 35tygodnia i dopóki nie ma skurczów to jest dobrze. Także rollercoaster psychiczny ma totalny dla niej każdy dzień to jak wygrana w lotto. Aktualnie 22+3...
Dla Ciebie to cud, dla niego po prostu kolejna ciaza. U mnie w klinice przy takiej wartosci tez nie kazali powtarzac, powiedzieli ze to zbedne, bo beta jest ladna. Fakt moglby byc delikatniejszy ale kij mu w kask. Jestes w ciazy i masz sie cieszyc. I tak, roznie moze byc, na kazdym etapie i strach zawsze bedzie, ale kropkowi na pewno troche endorfin i entuzjazmu sie przyda matka! [emoji4]Wiecie, już mi emocje opadły. Oddzwonil lekarz. Bez emocji. Profesjonalista. Witam. Bete jak najbardziej pozytywna. Leki dalej tak jak rozpisane. 7-8 luty wizyta u nas. 2-3 dni przed wizytą prosze zrobic badanie hcg, progesteron, ft4 i tsh. Powiedzialam,ze dzis mialam plamienia i myslalam,ze juz koniec na co on,ze czesto tak się dzieje przy aplikacji luteiny. Prosze uważać. Mozna zmoczyc tabletkę przed podaniem. Jak zapytalam czy bete powtórzyć to do mnie ostro,ze mogę to robić codziennie ale z tym do niego nie dzwonić i nie pisać. Że jak beta bedzie spadała to nic na to nie poradza, nie zrobią cc i dziecka nie wyciągną. Jak przyjadę zrobi usg i sprawdzi czy jest pęcherzyk. Mnie zamrozilo. Zapytalam l leki, proszę kontaktować się z recepcja, ja wystawie e-receptę. Tyle. Dziękuję. Do widzenia. Moje emocje opadły. Może i dobrze. Bo różnie może być. Ehh.
Czy to może się dziać naprawde???Yeeeeeaaaaaaah!!!!!! Cudnie!!! Twoje emocje zdradziły dziś Twój błogosławiony stan
Beta jak na ten dzień rewelacja!! Oj mężus pewnie już z radości też wariuje Twoja beta powyżej średniej jak na ten dzień więc jest baaaardzo dobrze, ja miałam 284 w 11dpt ostatnio..
Bardzo się cieszę z Tobą! wyszłam z Maksa klasy i pierwsze co sprawdzałam newsy od Ciebie, jakoś byłam spokojna co nam przekażesz
241,90 !!!!!! Jezu!!! Dziewczyny ..