reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Liliana87 myślę o Tobie od rana... Brązowe plamienie może być pozostałościa po implantacji równie dobrze.. Wiesz ja na 5 różnego rodzaju ciąż tylko raz miałam plamienie implantacyjne przy cb.. To raczej nic nie oznacza, to że miałaś cmienie i ciągnięcia wróży za to całkiem dobrze :)
Ja tak sobie próbuje tłumaczyć, ze przy dwóch pierwszych razach nie mialam nic to może teraz jak coś jest to inaczej.. Może akurat? Nie wiem. Już dziś się wszystko okaże. Brzuch mnie pobolewa.

reklama
No mam już wyniki, progesteron wysoki, chociaż dużo spadł, strasznie niski estradiol, jak faktycznie na samym początku stymulacji, to chyba jednak długo potrwa... LH 5.4,estradiol 61,progesteron 1.06. I to teraz czekam tylko na wizytę i dalszy plan działań. Oby w tych pęcherzykach wyrosły mi w ogóle dojrzałe komórki jajowe... Bo na razie to jakoś tak dziwnie nisko.
Trzymam kciuki. Jak odpala w kosmos to będzie ich pelno , pełno dojrzalych. [emoji110][emoji110][emoji110]

8. Dziwnie to wygląda. Chyba słabo reaguję na takie dawki.
To faktycznie... Albo musi zmienić dawki albo przerwać stymulacje.. a dobra Ci te same leki co przy pierwszej stymulacji? Długim idziesz? Mój lekarz zajrzał w kartę i ja miałam 1 długi i 2 krótkie gdzie ostatni był z agonista krotki wydłużony i dał najlepsze efekty -23 jajka, ponad połowa dojrzała..

reklama
To faktycznie... Albo musi zmienić dawki albo przerwać stymulacje.. a dobra Ci te same leki co przy pierwszej stymulacji? Długim idziesz? Mój lekarz zajrzał w kartę i ja miałam 1 długi i 2 krótkie gdzie ostatni był z agonista krotki wydłużony i dał najlepsze efekty -23 jajka, ponad połowa dojrzała..
Te same leki, ale bardzo zachowawcze dawki. Idę długim i to pewnie będzie bardzo długi. No zobaczymy jaki będzie plan.

Do góry