reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Taki biszkopt przełożony musem z mrożonych truskawek i galaretek, a jak mus tężał to dałam do niego ubitą śmietanę. Dobry wyszedł ten krem, łatwy do zrobienia
Tu link jak ktoś chce
@fredka84 to jakie tam ciacho ostatnio robiłas? Bo cos pisalas ze juz siedzi w lodowce :-D

reklama
Czyli masz u niego termin nie bawem tak? To do marca do crio zdazy podleczyc.. Wazne ze pojedziesz już z wynikami..
Właśnie wyszłam od immunologa i powiedział ze przy AK proponuje mi tylko immunoglobuliny w sumie 3 dawki jak beta by rosła - koszt 1 dawki to 6700 zł a podawane są co 3 tysiące- masakra załamałam się !!! Nie stać mnie na to

Właśnie wyszłam od immunologa i powiedział ze przy AK proponuje mi tylko immunoglobuliny w sumie 3 dawki jak beta by rosła - koszt 1 dawki to 6700 zł a podawane są co 3 tysiące- masakra załamałam się !!! Nie stać mnie na to
O ja pierdzielę, co to za cena [emoji50][emoji50][emoji50].
Boże, aż się teraz boję tej wizyty u immunologa, bo mnie też by nie było stać [emoji22]

Aaaaa ja zrobiłam takeee 😎
Ciasto półkruche, twaróg, brzoskwinie i beza 😍

Załączniki

• 267140AE-6ADE-4152-9A34-930F32BCABEF.jpeg
    267140AE-6ADE-4152-9A34-930F32BCABEF.jpeg
    238 KB · Wyświetleń: 75
@Camilleka dostałam ostatnio kwas hialuronowy. Taki w czystej postaci 1%. Zaczełam go używac na ryjek jak taki zwykły serum. I dzisiaj zauważyłam ze mi wyszły jak by takie chrostki. To nie tradzik bo ja nigdy nie mialam z tym problemu ale takie ze trzy wieksze chrostki jak smaruje nawet zwykłym kremem to troche szczypia. Zastanawiam sie bo wczoraj tez robilam peeling czy poporstu nie podraznilam. Do tej pory uzywałam serum z Bioliq i nic sie nie dzialo.
A od kiedy używasz to serum i jaki peeling zrobiłaś? 😁
Ale myśle, ze te krostki to raczej nie od serum, bo ono nie zapycha porow, przywraca odpowiednie nawilżenie, wręcz same dobre rzeczy robi na skórze. Obstawiałbym raczej peeling, bo często po, skóra się tak właśnie oczyszcza.
Staraj się robić raz w tygodniu, ale delikatniej. 😛

Taki biszkopt przełożony musem z mrożonych truskawek i galaretek, a jak mus tężał to dałam do niego ubitą śmietanę. Dobry wyszedł ten krem, łatwy do zrobienia
Tu link jak ktoś chce
Ale ładnie wygląda. A co tak cie wzielo na ciacho w tygodzniu? Czy dobrze pamietam ze to ty dostalas kiedyś @ jeszcze w trakcie brania leków po transferze?

Ja to mam takiego pecha ze szok . Rano robiłam grupę krwi zeby mieć kartę identyfikacyjna . I teraz babka z labo dzwoni ze nie wykonają badania bo ta która pobierała mi krew zrobiła pomyłkę na probówce . No ja pier.. mowie do niej i co teraz ? Przecież miałam skierowanie od lekarza i to nie moja wina ze ktoś się pomylił. Kazała wyjaśnić w punkcie ale mówiła ze będzie potrzebne nowe skierowanie.. super poprostu przecież zeby dostać nowe to muszę umówić się na wizytę specjalnie , jechać 30 km a potem znów godzinę z pracy brać zeby zrobić ta krew. Szlak by trafił
Kiedyś w laboratorium też coś pomylili, jak zgłosiłam się po wyniki od razu krew mi pobrali i za kilka minut było gotowe. Oczywiście miałam jakieś proste badania typu morfologia.

No wlasnie wiem ze Sydor proponuje immunoglobuliny innym pacjentkom... Je się raz na miesiąc podaje, co miesiąc.. Można je kupić w razie czego w lepszej cenie w aptece w Krakowie około 4tys za 15gr (ile Tobie zalecił Sydor ? ) musiałabyś mieć receptę i gdzie je podać.. Pasnik nie podaje immunoglobulin i nie jest ich zwolennikiem, bo zna alternatywne leczenie dużo tańsze.. Zobacz co on powie, może spróbuj się na termin jakoś zamienić, na forum na FB dziewczyny często piszą jak termin zwalniają... a Ty zdecydowalas się na AK czy AZ?

reklama
Do góry