Powodzenia dzis !!!!
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
I BARDZO DOBRZE ❤Napisze wieczorem bo mam zapiernicz w pracy i przynajmiej przestałam się dołować po tej sytuacji która mnie spotkała [emoji8]
Liliana87
Jak wracałam z kliniki to bylam jakas taka pozytywna i podekscytowana a wczoraj jakies lęki mnie dopadły...Zaraz do nas dołączysz
Dziś zaczęłąm szprycowanie
Liliana87
@Marzycielka7 co tam u Ciebie słychać? Jak naturalne starania?? [emoji8]
Witaj w klubie [emoji23]Jeju, ja nie ogarniam w ogole o czym Wy piszecie [emoji85][emoji85][emoji85]
PowodzeniaJa już się obudziłam [emoji3] planuje jeszcze zakupy co by w weekend tylko odpoczywać bo to będą ważne dni [emoji2]
Netiaskitchen
A wiecie co. Oddałam dziś do Alabu próbkę mojego M. na badanie Chlamydii i od razu sobie machnęłam to badanie ANA i ASA. No bo stwierdziłam, że skoro już przyjechałam to czemu mam nie skorzystać Taki ze mnie wariat
Artemida90
Ty te...pa dzi....o ! Przeciez to pewne ze za...łas te wszystkie istnienia!! Dzieci, ktore powstaja z probówek tez sa naznaczone grzechem. Dlaczego Wy im to robicie?! Nie znasz przykazan Boskich? Nie chcemy ludzi z probowek. Jestes wielka grze...cą!!! Zastanow sie nad tym co robisz. Jeszcze sie mozesz wycofac. Jak sie z tym czujesz ze poza....las tyle swoich dzieci!!! Jestes najgorsza bo masz swiadomosc co robisz i chcesz robic to dalej. Jeszcze nie jest za pozno. Poprzestan!!!
Idz się udław swoimi wyzwiskami i nie zapomnij się pomodlic.....
Netiaskitchen
Proponuję zignorować, jest taka opcja i wtedy posty tej nawiedzonej idiotki się nie wyświetlają.Idz się udław swoimi wyzwiskami i nie zapomnij się pomodlic.....
reklama
Artemida90
Proponuję zignorować, jest taka opcja i wtedy posty tej nawiedzonej idiotki się nie wyświetlają.
Hmmm na komórce chyba nie mam takiej opcji [emoji853]
Edit, Udało się przez przeglądarkę ale mi ciśnienie podniosła
Podziel się: