Nie można, ale kochana gwarantuje Ci, ze w tym dniu zapomnisz ze Ci się pic chceNa czczo do punkcji to nawet wody nie można się rano napić ? Od momentu jak wstanę i dojadę tam to uschne
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Oj tak ciesze sie ze tu trafilam na to forum bo tak naprawdę dzieki wam to wszystko poszlo do przodu. Po 10 latach walki w końcu wiem i ciesze sie i mam nadzieje ze ten rok bedzie dla nas wszystkich szczęśliwy ❤Najważniejsze, że znasz przyczynę niepowodzeń i teraz można z tym walczyć [emoji846]
bazylia128
Mi od niedawna zaczely i tak sie własnie zastanawiam od czegoChcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Super! Powiem Ci, że mnie praca po ciąży biochemicznej i świadomości, że nie mam zarodków mnie uratowała. W pracy nie ma czasu na myślenie i można zająć głowę czymś innym Gorzej jak zostaje sama w domu. Mi powiem Ci zawsze wypadały włosy więc ciężko mi powiedzieć a tarczyca u Ciebie ok?Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec
NadziejaJest
Taaaak mnie lecialy bardzo wlosy az popadlam w paranoje liczenia ich przy myciu...stwierdzono lojotokowe zapalenie głowy. Na szczescie teraz mam ten lepszy czas wlosowy i troszke odżylyChcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec
Tak chyba ze mna, bo ja za około 10 dni, tylko dokładnej daty jeszcze nie znam, będę może wiedziała we wtorek.A myślałam ze to z Tobą transferuje eh pomieszało mi się
Ja spokojna i planuje już kolejne podejścia
Netiaskitchen
Prześpij się z tematem. Coś wymyślisz Jestem pewnaWiem ze musze sie czyms zająć. Myslalam o jakims sporcie ale ja szybko sie męczę (mam problem z biciem serca, bije za szybko)kiedys chodzilam z przyjaciółka na zumbe ( 5 min tanczylam i 5 siedziałam)ale ona zjechala do Polski i zostalam sama. Dobrze ze moge sie wam wygadac bo moj maz oczywiście twierdzi ze przesadzam i ze czas szybko zleci .... no tak chyba jemu
Sport jest super, ale ja też nie z tych super sportowych (ja lubię chodzić a nie biegać ). Nie musi być sport. Może być coś spokojnego, czytanie na przykład
Albo uporządkowanie masy zdjęć zrobionych telefonem I czas zleci Ci tak szybko, że nawet się nie obejrzysz. Faceci nie zawsze rozumieją nasze rozterki jednak
Czarna1985
Kurcze mi zaczely wypadac 2 lata temu. Potem wyszla mi tarczyca leki dostałam i myślałam ze przejdzie .Nic nie pomoglo.. Poszlam do trychologa ,chodzilam na mezoterapie co dwa tygodnie przez pol roku. Pomoglo ale od dwoch tygodni lecą jak cholera....Mi od niedawna zaczely i tak sie własnie zastanawiam od czego
reklama
Nic nie da się zrobić, ja staram się je myśleć i nie wariować tym razem. U mnie we wtorek będzie 15 dzień cyklu, będę miała transferowany zarodek 5 dniowy, wiec pewnie około 20 stycznia. Niech moc będzie z TobąJa mam wizytę w piątek w 9 dniu cyklu. I zobaczymy co będzie. Trochę się denerwuje tym czekanie i niepewnością chciała bym coś robić co na pewno pomoże ale chyba nic takiego nie ma.
Podziel się: