reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najważniejsze, że znasz przyczynę niepowodzeń i teraz można z tym walczyć [emoji846]
Oj tak ciesze sie ze tu trafilam na to forum bo tak naprawdę dzieki wam to wszystko poszlo do przodu. Po 10 latach walki w końcu wiem🙂 i ciesze sie i mam nadzieje ze ten rok bedzie dla nas wszystkich szczęśliwy ❤

Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec😉
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Super! 😉 Powiem Ci, że mnie praca po ciąży biochemicznej i świadomości, że nie mam zarodków mnie uratowała. W pracy nie ma czasu na myślenie i można zająć głowę czymś innym 🙂 Gorzej jak zostaje sama w domu. Mi powiem Ci zawsze wypadały włosy więc ciężko mi powiedzieć 🤔 a tarczyca u Ciebie ok?

Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec😉
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Taaaak:( mnie lecialy bardzo wlosy az popadlam w paranoje liczenia ich przy myciu...stwierdzono lojotokowe zapalenie głowy. Na szczescie teraz mam ten lepszy czas wlosowy i troszke odżyly:)

Hej,
Przychodzę z nowiną 😍🥰😍 20200112_192117.jpg

Wiem ze musze sie czyms zająć. Myslalam o jakims sporcie ale ja szybko sie męczę (mam problem z biciem serca, bije za szybko)kiedys chodzilam z przyjaciółka na zumbe ( 5 min tanczylam i 5 siedziałam)ale ona zjechala do Polski i zostalam sama. Dobrze ze moge sie wam wygadac bo moj maz oczywiście twierdzi ze przesadzam i ze czas szybko zleci .... no tak chyba jemu🙄
Prześpij się z tematem. Coś wymyślisz 😊 Jestem pewna 😘
Sport jest super, ale ja też nie z tych super sportowych (ja lubię chodzić a nie biegać 😉). Nie musi być sport. Może być coś spokojnego, czytanie na przykład 😊
Albo uporządkowanie masy zdjęć zrobionych telefonem😉 I czas zleci Ci tak szybko, że nawet się nie obejrzysz. Faceci nie zawsze rozumieją nasze rozterki jednak😘

Mi od niedawna zaczely i tak sie własnie zastanawiam od czego :(
Kurcze mi zaczely wypadac 2 lata temu. Potem wyszla mi tarczyca leki dostałam i myślałam ze przejdzie .Nic nie pomoglo.. Poszlam do trychologa ,chodzilam na mezoterapie co dwa tygodnie przez pol roku. Pomoglo ale od dwoch tygodni lecą jak cholera....😥

reklama
Ja mam wizytę w piątek w 9 dniu cyklu. I zobaczymy co będzie. Trochę się denerwuje tym czekanie i niepewnością chciała bym coś robić co na pewno pomoże ale chyba nic takiego nie ma.
Nic nie da się zrobić, ja staram się je myśleć i nie wariować tym razem. U mnie we wtorek będzie 15 dzień cyklu, będę miała transferowany zarodek 5 dniowy, wiec pewnie około 20 stycznia. Niech moc będzie z Tobą 😉

Do góry