reklama
1412117
Zaciekawiona BB
Ja już po... wiec czekam...
Trzymam kciuki!
Ruda08
Fanka BB :)
Cudowne wieści !! Gratuluje kochanaJestem po wizycie. Widac było zarodek i pulsujace serduszko ❤❤❤ wyliczył mi termin na 3 sierpnia ciągle nie wierzę że to się dzieje naprawdę.
agulla84
Tak bardzo się cieszę [emoji173][emoji8]
Jestem po wizycie. Widac było zarodek i pulsujace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] wyliczył mi termin na 3 sierpnia [emoji7] ciągle nie wierzę że to się dzieje naprawdę.
1412117
Zaciekawiona BB
Jestem po wizycie. Widac było zarodek i pulsujace serduszko ❤❤❤ wyliczył mi termin na 3 sierpnia ciągle nie wierzę że to się dzieje naprawdę.
Super
nadzieja xxx
Super cieszę się bardzo ja idę w środę mam nadzieje że też zobaczę swoje szczęście [emoji3059]Jestem po wizycie. Widac było zarodek i pulsujace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] wyliczył mi termin na 3 sierpnia [emoji7] ciągle nie wierzę że to się dzieje naprawdę.
Liliana87
Dziękuję to taki komplet, dzbanek z filizankami z home&you dostalam w prezencie, więc nie wiem czy jeszcze sąJakie cudowne masz koteczki[emoji7].Gdzie można takiego dużego kupić? Przepiękny
Śliwka12345
Ech u mnie sklepu zielarskiego brakW sklepie zielarskim. Ja robiłam inhalacje z garnkiem z gorącą wodą, nacieralam nadgarstki i robiłam taki kominek do inhalacji na szybko. Może być tak, że będziesz mieć bardziej wrażliwa skórę, wtedy olejek rozrabiasz z jakimś innym olejem np. oliwa, olejkiem migdałowy, olejem kokosowy i to wcierasz w nadgarstki, u mnie nie było problemów, ale rąk mi tłumaczyła babeczka w sklepie zielarski. Można też dodać 1-2 krople do szklanki wody i pluskać gardło.
A ze standardowych leków to cholinex jest dozwolony w ciąży
Liliana87
CudownieJestem po wizycie. Widac było zarodek i pulsujace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] wyliczył mi termin na 3 sierpnia [emoji7] ciągle nie wierzę że to się dzieje naprawdę.
reklama
CudownieJestem po wizycie. Widac było zarodek i pulsujace serduszko ❤❤❤ wyliczył mi termin na 3 sierpnia ciągle nie wierzę że to się dzieje naprawdę.
Podziel się: