Forget-me-not...
Fanka BB :)
W Łodzi APC analizy medyczne, w Wawie w Salve Medica przyjmuje[emoji6]Gdzie to się zapisuje na wizytę? Mi trzeba jak krowie na rowie...Nie mogę znaleźć sama....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Łodzi APC analizy medyczne, w Wawie w Salve Medica przyjmuje[emoji6]Gdzie to się zapisuje na wizytę? Mi trzeba jak krowie na rowie...Nie mogę znaleźć sama....
Ja nie mialam cb ale po pierwszym swiezym transferze mialam masakre, potok, bolalo itd a teraz przy crio obawialam sie tego samego a mialam tak jak piszesz, gesto i skąpo. Mimo acardu i heparyny. Chyba mnie oszczedzila @ po kolejnym niepowodzeniu..Dziewczyny betujace jestem z wami wiem szczególnie co czujecie bo przeszłam to w tamtym tygodniu ...cb. ... wiecie na początku było cholernie ciężko ale walczę musze pomimo trudności jeszcze przed świętami chce zabrać kolejnego kropka .... szczesciarze pozytywnie zazdroszczę i nudnych 9 mies. I tak z innej beczki wiecie wczoraj zaczęła mi się malpa i było badzo gęsto i nadal jest a wy pisalyscie ze was płynie czy pomimo że bralam acard i heparyne to to możliwe ze tak gęsto i skompo normalnie powiem wam że może nie zrobilam dobrze ale walnelam sobie 2 kieliszki żeby mi trochę rozrzedzic pewnie zaraz zjebke dostanę kurde mam wyrzuty sumienia. ... czy któraś tak miała przy cb?
Gdzie to się zapisuje na wizytę? Mi trzeba jak krowie na rowie...Nie mogę znaleźć sama....
Doczytalam. Przytulam z calych sil..Właśnie zeszło. ...oczyscilam się nie sądziłam ze tak się rozrycze. ...dziwne uczucie niemocy
Super, znalazłam stronkę. Dzwoniłam i faktycznie ruszają z zapisami od 16 grudniaW Łodzi APC analizy medyczne, w Wawie w Salve Medica przyjmuje[emoji6]
Dzięki bardzo, 16 grudnia dzwonięZapisy są w recepcji APC Analizy Medyczne w Łodzi
Analityczne laboratorium APC – diagnostyka laboratoryjna w Łodzi
Analityczne laboratorium APC przeprowadza szereg badań związanych z immunologią, zapewniając pacjentom dokładną diagnostykę laboratoryjną. Zapraszamy na stronę!apc-analizy.pl
Tam masz wszystkie numery.
Raz w tygodniu w soboty są też wizyty w Warszawie chyba w Salve medica
Podziwiam Twoje pokłady chęci do walki. Teraz szybciutko zbierz mnóstwo pozytywnych myśli na nadchodzący cykl i oby nie trzeba było czekać na niego długoOd dziś odstawiłam leki. Kolejny transfer w kolejnym cyklu. To już ostatni kropek. A jak się nie uda, to lecimy z kolejną procedurą. Akurat jest przedłużony program dofinansowania w WawieNie poddamy się!!! Nie ma szans!!!
Przypomne ci zebys pierwsza w kolejce dzwoniłaDzięki bardzo, 16 grudnia dzwonię