reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A badania, które on zleci to trzeba tam u niego wykonać? Ja to ogólnie nie mam problemu żeby się poświęcić i do niego jechać - problem ma mój mąż, on nie rozumie wagi naszego problemu i gdybym ja nie nalegała na 2 procedurę to on by odpuścił. Chyba to ja jestem tą stroną, która bardziej chce...
Na ten rok nie ma miejsc, sprawdzałam w necie
Dzwon do APC raz dziennie jak Ci zależy, co jakiś czas ktoś zwalnia wizytę, Panie mają chyba nawet listę rezerwową. Ja najprawdopodobniej będę 20 grudnia wizytę zwalniać.. docent bierze pod uwagę badania jak już będziesz mieć że sobą, nawet sprzed paru lat. zleci tylko to co niezbędne aby postawił jaka diagnozę, na miejscu możesz te badania zaraz po wizycie. Z tego co wiem nie które badania nie są codziennie robione, np.allo-mlr ale nie jest powiedziane że Tobie to zleci.. Ja osobiście uważam że warto skonsultować się z docentem, sama to zrobiłam ostatnio i ja mu ufam..

reklama
Jestem już po transferze ładnej morulki, reszta zarodeczkow też na razie w komplecie więc na tą chwilę jestem dobrej myśli [emoji4]
Teraz mam wlew z atosibanu i mam nadzieję że tym razem wszystko pięknie zgra i 5 transfer będzie w końcu szczęśliwy...
Dziękuję że pamietasz[emoji8]

Trzymajcie kciuki dziewczyny!!! Plissss
P
Jestem już po transferze ładnej morulki, reszta zarodeczkow też na razie w komplecie więc na tą chwilę jestem dobrej myśli [emoji4]
Teraz mam wlew z atosibanu i mam nadzieję że tym razem wszystko pięknie zgra i 5 transfer będzie w końcu szczęśliwy...
Dziękuję że pamietasz[emoji8]

Trzymajcie kciuki dziewczyny!!! Plissss
Powodzenia!!! czy w Novum właśnie morule transferuja? ja mam oprócz blastocysty 5 dniowa morule, mi embriolog mówiła że woleli by ja dobę podhodowac. Biorę teraz oba zarodki. bierzesz accofil do tego transferu też?

A badania, które on zleci to trzeba tam u niego wykonać? Ja to ogólnie nie mam problemu żeby się poświęcić i do niego jechać - problem ma mój mąż, on nie rozumie wagi naszego problemu i gdybym ja nie nalegała na 2 procedurę to on by odpuścił. Chyba to ja jestem tą stroną, która bardziej chce...
Na ten rok nie ma miejsc, sprawdzałam w necie
Nie trzeba. Możesz je wykonać w każdym labo gdzie takie badania wykonują. Mój też był nie zadowolony ale w końcu uległ. Ostatecznie pojechała bym sama

Dzięki za info, chyba będę musiała sobie te badania zrobić..

Miałam krótki. Teraz trochę żałuję,ale kto to mógł wiedziec. Miałam ovuleap, orgalutran i na koncu mensinorm.
Pęcherzyki ładnie urosły,hormony były ładne ale okazało się,że tylko jedno jajeczko się nie zapłodniło..
Dodatkowo,dzisiaj zadzowniłam do kliniki zapytac o ten jedyny zarodek no i niestety...nie wytworzyła się blastka.Zostalismy z niczym :(
Przykro mi bardzo co u Was jest problem? Macie określona przyczynę ? Mam nadzieje ze masz siły na dalsza walkę i tego Ci życzę ☺️

Staraczki z Pomorza i Dolnego Śląska, może któraś jest zainteresowana udziałem w warsztatach

Nie byłam, nie korzystałam więc nie wiem jak to wygląda, po prostu znalazłam na fb i dzielę się z wami.

We wrocławskim panelu biorą udział lekarze z mojej kliniki, którzy mają b.dobre opinie.

reklama
P
Powodzenia!!! czy w Novum właśnie morule transferuja? ja mam oprócz blastocysty 5 dniowa morule, mi embriolog mówiła że woleli by ja dobę podhodowac. Biorę teraz oba zarodki. bierzesz accofil do tego transferu też?

Transferowali mi morule dlatego że w Novum w niedzielę zamknięte.
Miałam do wyboru dwa dwudniowe albo jedną morule. Resztę hodujemy do blastki. Mam nadzieję że dotrwaja...
Tak z accofilem.
Ty też się chyba teraz zdecydujesz na accofil? A co z immunoglobulinami? Też? Co Pasnik mówił na ten temat?

Do góry