Chcialam dać serduszko ale mój tablet tylko kciuki ogarniaKochana trzeba być dobrej myśli wiem że łatwo nie jest I to czekanie do bety ciągnie się w nieskończoność ale zobaczysz, że już niebawem będziesz mamusia
reklama
Haha najlepiej zapaść w sen zimowy do 31.10Dziewczyny idzie zwariować. Mnie boli brzuch na szczęście nie tak mocno jak wczoraj, u Was cisza i obyśmy wszystkie miały wysoka betę ! Myślę jak tu przyspieszyć czas ...
Nie DziękujęGratulację oby beta szybko rosła!
Pójdźka
Fanka BB :)
@Śliwka12345 jak tam wyniki bety? Nie mialas mieć wczoraj? Ja tu cały czas kciuki trzymam
Może któraś z Was robiła cytokiny w Gdańsku? Nigdzie oprócz invicty nie mogę znaleźć, a oni z regoly maja najdroższe.
Może któraś z Was robiła cytokiny w Gdańsku? Nigdzie oprócz invicty nie mogę znaleźć, a oni z regoly maja najdroższe.
Śliwka12345
Miały być wczoraj ale były dopiero dziś koło 11. Cała noc wchodziłam z siebie ale beta 153@Śliwka12345 jak tam wyniki bety? Nie mialas mieć wczoraj? Ja tu cały czas kciuki trzymam
Zuzula2016
Zaciekawiona BB
Gratulacje [emoji4][emoji173] przede mną jeszcze tydzień niepewności....Miały być wczoraj ale były dopiero dziś koło 11. Cała noc wchodziłam z siebie ale beta 153
Gratulację a który dzień po transferze?Miały być wczoraj ale były dopiero dziś koło 11. Cała noc wchodziłam z siebie ale beta 153
Pójdźka
Baaaardzo się cieszę razem z Toba Gratulacje!!!Miały być wczoraj ale były dopiero dziś koło 11. Cała noc wchodziłam z siebie ale beta 153
reklama
Liliana87
Gratulejszyn!! Dobra passa na forum, cudownieMiały być wczoraj ale były dopiero dziś koło 11. Cała noc wchodziłam z siebie ale beta 153
Podziel się: