Aduś16
Fanka BB :)
Pisza ze minimum to niby powyżej 75 pg/mlMówił tylko że jest w porządku, ale jaki powinien być minimalnie to nie mam pojęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisza ze minimum to niby powyżej 75 pg/mlMówił tylko że jest w porządku, ale jaki powinien być minimalnie to nie mam pojęcia
No to przynajmniej jedno z głowy, czyli trzeba się skupić na grubości Endo.Dziewczyny czytałam jakies naukowe opracowania jak sama drążyłam wcześniej ten temat bo z drugiej strony bałam się że mam za wysoki i wyczytałam że wnioski były że poziom estradiolu nie miał znaczenia przy powodzeniu crio jeśli endo było między 7 a 15mm .. Chyba więc nie ma co tego wyniku tak brać do głowy.. Mogę przesłać jak chcecie, dokument pdf w języku angielskim
A napisz proszę ile dni brałaś viagrę i ile w tym czasie podrosło Ci Endo? Jeżeli pamiętasz oczywiścieTak ja brałam przy 1 transferze. Pomoglo na endometrium ala transfer nie udany.
Przykro mi...wypłacz się i walcz dalej.U mnie beta 2.30 w 10 dpt no nic trzeba nabrać sił do następnego transferu Trzymam za Was wszystkie kciuki
Też właśnie tak myślę.. Jedynie nie rozumiem dlaczego Invicta tak upiera się przy badaniu estradiolu przy każdej weryfikacji.. Nigdy nic mi lekarz nie mówił żeby był za nisko albo za wysoki.. Po co im to co 3 dni sprawdzać.. Zmieniają niby dawkę estrofemu ale mi przynajmniej nigdy jej po wyniku nie korygowal.. Za równo po stymulacji jak i na sztucznym zawsze miałam wysokoNo to przynajmniej jedno z głowy, czyli trzeba się skupić na grubości Endo.
Nie reaguje na clo byłam już stymulowana nim od pierwszej stymulacji w życiu. Nawet 3 tabletki nie dają efektu. Jedyna owulacja była po gonal. Gonalem byłam stymulowana 1,5 roku przeszłam przez 6 iui po drugiej ciaza biochemiczna. Po każdej kolejnej iui zero ciąży i potem decyzja in vitro. No i tak minął rok bo decyzje o ivf podjęliśmy w grudniu ze jeśli grudniowa 6 inseminacja się nie uda to robimy ivf. Na gonal reagowałam super tylko w tej klinice wymyślili sobie ten Rekovelle.....
Podczas usg nic nie mówiła tylko liczyła i mówiła ze jest bardzo dużo małych. Po usg zadzwoniła do kogoś kompetentnego ze jest 30 małych i nie wiadomo czy tylko one zaczną wzrastać czy dodatkowe urosną. No i już wiedziałam ze dupa. Nie mam odstawiać do środy, wtedy powtórzą usg i powiedzą, zapewne skończy się to kolejnym duphastonem i wywołaniem okresu plus czekanie na kolejny, który znowu będą musieli wywołać bo nie okresuje.
Też nie mam pojęcia czemu się tak na tym skupiają, jak nie wykupowalam tych weryfikacji to lekarz tylko powiedział że estradiol musi być powyżej 800 a progesteron powyżej 20 i tyle.Też właśnie tak myślę.. Jedynie nie rozumiem dlaczego Invicta tak upiera się przy badaniu estradiolu przy każdej weryfikacji.. Nigdy nic mi lekarz nie mówił żeby był za nisko albo za wysoki.. Po co im to co 3 dni sprawdzać.. Zmieniają niby dawkę estrofemu ale mi przynajmniej nigdy jej po wyniku nie korygowal.. Za równo po stymulacji jak i na sztucznym zawsze miałam wysoko
Bardzo dziękujemy za odpowiedz szukałam odpowiedzi na to pytanie. Chętnie przeczytamDziewczyny czytałam jakies naukowe opracowania jak sama drążyłam wcześniej ten temat bo z drugiej strony bałam się że mam za wysoki i wyczytałam że wnioski były że poziom estradiolu nie miał znaczenia przy powodzeniu crio jeśli endo było między 7 a 15mm .. Chyba więc nie ma co tego wyniku tak brać do głowy.. Mogę przesłać jak chcecie, dokument pdf w języku angielskim
Przykro bardzo... dużo siły!U mnie beta 2.30 w 10 dpt no nic trzeba nabrać sił do następnego transferu Trzymam za Was wszystkie kciuki
Wyśle w załączniku w wiadomości bo tu się nie da załączyćBardzo dziękujemy za odpowiedz szukałam odpowiedzi na to pytanie. Chętnie przeczytam