Dziękuję kochana,na 9.@anulka36 dziś z Tobą myślami!!! Niech wszystko będzie po Twojej myśli!!! Dużo pozytywnej energii leci do Ciebie!!! Na którą jedziesz?
reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
@anielka0612 interferon gamma 283pg/ml, TNF alfa -1133
Interleukina 10-1469pg/ml
Interleukina 4 - 22 pg/ml
Interleukina 5 - 19 pg/ml
Interleukina 2 -64 pg/ml
Wskaźnik IFN/IL4 - 12,9
Wskaźnik TNF/IL4 -51,5
Wskaźnik IFN/IL10 -0,2
Wskaźnik TNF/II10- 0,8
@anielka0612 interferon gamma 283pg/ml, TNF alfa -1133
Interleukina 10-1469pg/ml
Interleukina 4 - 22 pg/ml
Interleukina 5 - 19 pg/ml
Interleukina 2 -64 pg/ml
Wskaźnik IFN/IL4 - 12,9
Wskaźnik TNF/IL4 -51,5
Wskaźnik IFN/IL10 -0,2
Wskaźnik TNF/II10- 0,8
Moim zdaniem masz w miarę ok wynik[emoji6]
Ogólnie prozapalne cutokiny czyli INF, TNF i IL2 mają być nisko. A przeciwzapalne, szczególnie IL10 jak najwyżej bo odpowiadają za ochronę zarodka.
INF, TNF masz nisko i tak ma byc. IL2 niby powyżej normy ale niewiele.
IL10 im wyżej tym lepiej ale wynik u Ciebie też jest raczej ok.
INF/IL10 też dobrze bo ma być poniżej 0,5
Gość gość ANNA
Kobietki powiedzcie mi po udanym in vitro ile razy byłyście u swojego lekarza, który przygotowywał was do procedury? Ja na 17. 10 jadę na pierwszą wizytę po transferze i się zastanawiam ile razy jeszcze będę musiala przyjechać, bo szczerze mówiąc to trochę daleko. Tu na miejscu mam swojego gin i już u niego byłam i mam przyjść na koniec mies i założy mi kartę ciąży.
Pójdźka
Hej Dziewczyny Chce dziś umówić wizytę u dr Paś.. ika i może podpowiecie jakie jeszcze badania zrobić, żeby jechać z gotowym kompletem badań. Wczoraj byłam u mojego stałego ginekologa po kolejnym nieudanym transferze i powiem szczerze, że myślałam że znowu rozszala mi się endometrioze przez te wszystkie hormony, ale okazało się że nie mam żadnej zmiany na jajnikach i nawet te co były wchlonely się. Lekarka bardzo się dziwią... Miała któraś tak kiedyś?
Pójdźka
U mnie na wizytę po nieudanym transferze kazał przyjechać w między 1-4 dniem cyklu i od razu tego dnia włączył leki i przygotowania do kolejnego transferu. Potem jeszcze jedna wizyta na której wyznaczył termin transferu.Kobietki powiedzcie mi po udanym in vitro ile razy byłyście u swojego lekarza, który przygotowywał was do procedury? Ja na 17. 10 jadę na pierwszą wizytę po transferze i się zastanawiam ile razy jeszcze będę musiala przyjechać, bo szczerze mówiąc to trochę daleko. Tu na miejscu mam swojego gin i już u niego byłam i mam przyjść na koniec mies i założy mi kartę ciąży.
nieagatka
Tylko wizyta serduszkowa. U mnie potem juz odsylaja do "normalnego" ginekologa.Kobietki powiedzcie mi po udanym in vitro ile razy byłyście u swojego lekarza, który przygotowywał was do procedury? Ja na 17. 10 jadę na pierwszą wizytę po transferze i się zastanawiam ile razy jeszcze będę musiala przyjechać, bo szczerze mówiąc to trochę daleko. Tu na miejscu mam swojego gin i już u niego byłam i mam przyjść na koniec mies i założy mi kartę ciąży.
nieagatka
Hej Dziewczyny Chce dziś umówić wizytę u dr Paś.. ika i może podpowiecie jakie jeszcze badania zrobić, żeby jechać z gotowym kompletem badań. Wczoraj byłam u mojego stałego ginekologa po kolejnym nieudanym transferze i powiem szczerze, że myślałam że znowu rozszala mi się endometrioze przez te wszystkie hormony, ale okazało się że nie mam żadnej zmiany na jajnikach i nawet te co były wchlonely się. Lekarka bardzo się dziwią... Miała któraś tak kiedyś?
W trakcie procedury nie mialas okresu wiec endomenda nie rosla. Zeby calkiem sie wchlonelo to nie slyszalam.
anielka0612
@Milove ja szczerze nie mam nic więcej do napisania - wszystko zawarła @Forget-me-not... nie wyglada to wszystko zle
Agnieś191
Do 12 tygKobietki powiedzcie mi po udanym in vitro ile razy byłyście u swojego lekarza, który przygotowywał was do procedury? Ja na 17. 10 jadę na pierwszą wizytę po transferze i się zastanawiam ile razy jeszcze będę musiala przyjechać, bo szczerze mówiąc to trochę daleko. Tu na miejscu mam swojego gin i już u niego byłam i mam przyjść na koniec mies i założy mi kartę ciąży.
reklama
Pójdźka
Może to faktycznie, ale ta miesiączkę po nieudanym transferze to miałam baaardzo obfita. Przed transferem miałam trzy zmiany na jajnikach, jeden malutki, dwa trochę większe, a teraz nic!! Dziwne te nasze organizmy...W trakcie procedury nie mialas okresu wiec endomenda nie rosla. Zeby calkiem sie wchlonelo to nie slyszalam.
Podziel się: