reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak przepraszam za mój błąd bo ja cały czas przeliczam na dni po transferze blastek ;-) u ciebie jest 9dpt czyli beta dwucyfrowa jest jak najbardziej ok:tak:Myślę że jutro z samego rana powinnaś dzwonić do K. żeby potwierdził zwiększenie luteiny, moim zdaniem do 3x8, jeśli nawet nie powinien do tego doustnej ci przepisać.. Daj nam jutro koniecznie znać
Lawendowy dziękuje Ci za dzisiejsze Ty już wiesz co :tak:;-):-D

reklama
Lawendowy Sen ja również dziękuje Ci za dzisiejszą wiadomość :-) pokazałam prezent od Ciebie Babci - a akurat dla niej na jej pytanie kilka dni temu co ja bym chciała pod choinkę powiedziałam,że bombkę, no i jak zobaczyła Twoje dzieło to bardzo się zdziwiła i powiedziała,że bardzo ładna :-) a od Babci pochwałe dostać to hoho :-) ( ma prawie 90 lat )

Gotadora miałaś rację, dr odpisał " za wcześnie w 12 dpt", już mam doła :-(
Sama sobie zwiększę dawkę luteiny!

Madzialenak ,że tak odpowiedział to mnie nie zdziwiło, ale że tak szybko odpisał to tak - mi potrafił odpisywać po dwóch dniach - Madzialenak a starczy Ci luteiny jeśli zwiększysz sobie dawkowanie? bo ona jest na recepte

Policzyłam, mam 105 tabletek, jakbym brała po 3x 6 tabletek to by mi wystarczyło na prawie 6 dni. A wg doktora mam betę badać w sobotę czyli do poniedziałku 24.12 mi wystarczy.

reklama
Do góry