reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje, tez zyje nadzieja..nie wiem co ze soba zrobic by nie myslec ciagle negatywnie. Stymulacje zapisala mi Dr Czerwinska, w trakcie na podgladanko wyladowalam u Dr Wajdy, dopisala leki i przedluzyla stymulacje a juz ostatnie podgladanko to Dr grettka i to on zapisal lek konczacy stymulacje i zaplanowal punkcje wiec jak widzisz ciagle bylam przerzucana. Nawet nie zloszcze sie o to ,byke by bylo z efektem

reklama

O tym myslalas?

Kochana batdzo mi przykro, wierzylam po tej ostatniej Becie ze jestes juz na prostej a tu taka przykra niespodzianka.Daj sobie czas ktory jest ci teraz na pewno potrzebny zeby poukladac to od nowa i w glowie i w sercu.Wiem , ze jestes coraz blizej tej szczesliwej, zdrowej ciazy. Smutne to jak cholera chociaz i tak daje nadziej bo jest implantacja[emoji173]️wiem ze czekanie na poronienie jest bolesne, jak juz bedzie po to tama tez odetchniesz. Badz dla siebie dobra i jesli potrzebujesz sie wyplakac to zrob to.Nie ma w tym nic zlego po prostu te emocje musza gdzies ujsc bo beda cie przesladowac.Tule cie mocno[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dziekuje :)
Jastes jaka nasza MAMA in vitrova :)
Kiedys znalazlam inny artykul ale ten z checia poczytam
@Śliwka12345 ty tez poczytaj.
Ja sie juz wczoraj wyplakalam i tak juz mam ze reaguje placzem i pozniej dochodze do siebie.
Mam juz nowy plan wiec napewno szybko zadzialam.
Najlepszym lekarstwem dla mnie jest ukladanie sobie planu od nowa.
Wierze ze jescze bedzie dobrze :)

Dziewczyny u mnie już końcowka ciąży, dokładnie 37+4.W 32 tygodniu byłam w szpitalu i leżałam tam tydzień,mala dostała sterydy na rozwój płuc bo szyjka się mocno mi skróciła i miałam plamienia.Udalo się dotrwać do bezpiecznego okresu, córeczka waży 3 kg.Chcialabym już urodzić bo naprawdę się mecze a w sobotę kończę 38 tydzień.wczoraj wyszło na badaniu że szyjka zgladzona i rozwarcie 2 cm.Z waszych doświadczen ile to może potrwać żeby się zaczął poród?
Do terminu jak tak mialam w 38 tyg lekarz urodze urodze. Czop mi odchodził. Ktg co drugi dzien i co ? Du...poród indukowany urodziłam 12dni po terminie.

Dziekuje :)
Jastes jaka nasza MAMA in vitrova :)
Kiedys znalazlam inny artykul ale ten z checia poczytam
@Śliwka12345 ty tez poczytaj.
Ja sie juz wczoraj wyplakalam i tak juz mam ze reaguje placzem i pozniej dochodze do siebie.
Mam juz nowy plan wiec napewno szybko zadzialam.
Najlepszym lekarstwem dla mnie jest ukladanie sobie planu od nowa.
Wierze ze jescze bedzie dobrze :)
No pewnie, że będzie!!! :-)

reklama
Do góry