reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Ja też się bardzo cieszę, że jestesmy już razem[emoji173]Dziękuję za mile słowa mamy blastke 2ab więc slaba jest. W 1 ivf nie mielismy co mrozic wszystkie padly po 3 dobie a teraz mamy jednego mam nadzieje jedynego. Teraz czekam na @ i szybko zleci. To kiedy testujesz? Ale ci zazdroszczę ocxywiscie pozytywnie ze juz jestestescie razem z kropkiem [emoji173]
I powiem Ci że to już moj 4 transfer, zarodeczek przy mrozeniu byl najslabszy a ja najbardziej teraz w niego wierze (najwyżej się rozczaruje). Beta może w poniedziałek...
U nas też główną przyczyna nieplodnosci jest czynnik męski i z tych 3 zamrozonych w 3dobie wszystkie ładnie się rozmrozily- to tak na pocieszenie[emoji4]
Klasa nie jest taka ważna bo to różnie bywa, jak dotrwal do blastki to juz jest ok.
Trzeba wierzyć ze będzie dobrze a ewentualnie pozniej myśleć co dalej...
G
gość_AL19
Gość
Ja poszłam w dniu transferu i juz nie wróciłamAle mam dziś stresa wieczorem wizyta u lekarza będą sprawdzać czy serduszko bije i dziś tez przekazuje w pracy ze od jutra mnie nie ma( mam stresująca pracę nie chce ryzykować) wiem ze nie powinnam się denerwować ale to silniejsze odemnie a Wy kiedy planujecie rozpocząć L4?
Forget-me-not...
Przykro mi bardzo kochana[emoji20]U mnie dupa! Dziś beta 9.3
Przytulam mocno...
loreleielia
Aktywna w BB
Kochane, dobrego dnia! Kilka dni mnie nie było tu i tyle do nadrabiania! Cały czas trzymam kciuki za Wszystkie podglądające, betujące, transferujące, jajcobiorące!
Idę nadrabiać.
Idę nadrabiać.
Liliana87
Ovitrelle bralam 08.08 a transfer byl 15.08Jeżeli nie brałaś w dniu transferu ovitrelle ani pregnylu to spokojnie możesz robić betę w piątek, jak ma coś wyjść to wyjdzie.
Trzeba wierzyć! A pierwszy raz masz accofil?Ja też się bardzo cieszę, że jestesmy już razem[emoji173]
I powiem Ci że to już moj 4 transfer, zarodeczek przy mrozeniu byl najslabszy a ja najbardziej teraz w niego wierze (najwyżej się rozczaruje). Beta może w poniedziałek...
U nas też główną przyczyna nieplodnosci jest czynnik męski i z tych 3 zamrozonych w 3dobie wszystkie ładnie się rozmrozily- to tak na pocieszenie[emoji4]
Klasa nie jest taka ważna bo to różnie bywa, jak dotrwal do blastki to juz jest ok.
Trzeba wierzyć ze będzie dobrze a ewentualnie pozniej myśleć co dalej...
Dzieki za pocieszenie kto jak nie my sie zrozumiemy najlepiej... ja tez wierze w mojego kropusia!
W takim razie w poniedziałek bedziemy czekac na dobra wiadomosc i kciuki trzymać
Ktory to dpt? Przykro miU mnie dupa! Dziś beta 9.3
Ja stosowałam ale wytrzymałam tylko 2 tygodnie...Czy któraś z was stosowała post Dąbrowskiej?
reklama
Przykro miU mnie dupa! Dziś beta 9.3
Podziel się: