reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a ja dzis 10 dpt
wszystko co mi dokuczalo przeszlo jak reka odjął

biust - nic nie boli
dół brzusia - nic nie boli
kregosłup - nic

ząb jedynie troche mi dokucza a dentystka nie odbiera
bede twarda i dam rade, wytrzymam

za 4 dni jade na betkę, kurcze jak przezyc 4 dni? i nie zwariowac ;-)
nie chce wczesniej sprawdzac, bo się boje. za 4 dni tez sie bede bala. juz tyle lat czekam na ten cud i boje sie kolejnej porazki.
Najgorsze jest to, ze już nic ode mnie nie zalezy..
Jak Wy dajecie rade???

:-(

reklama
Madzialenak - uda się :tak::tak::tak: rozumiem Cię doskonale, bo ja również już zaczynam fiksować i gdybać, ale trzeba być dobrej myśli, to wiara nam pomoże, a nie czarnowidztwo. A dodatnie betki dziewczyn oznaczają,że coraz częściej się udaje, że nasi lekarze dochodzą w tym do perfekcji i po prostu nie ma innej opcji - uda się! a Tobie to już się udało!!:tak:

a ja dzis 10 dpt
wszystko co mi dokuczalo przeszlo jak reka odjął

biust - nic nie boli
dół brzusia - nic nie boli
kregosłup - nic

ząb jedynie troche mi dokucza a dentystka nie odbiera
bede twarda i dam rade, wytrzymam

za 4 dni jade na betkę, kurcze jak przezyc 4 dni? i nie zwariowac
wink2.gif

nie chce wczesniej sprawdzac, bo się boje. za 4 dni tez sie bede bala. juz tyle lat czekam na ten cud i boje sie kolejnej porazki.
Najgorsze jest to, ze już nic ode mnie nie zalezy..
Jak Wy dajecie rade???

unhappy.gif

Madzialenak , dziwię się troche temu lekarzowi , moim zdaniem clotrimazolum jest na grzybicę , a swędzenie po luteinie ja też miałam , pomogło obniżenie dawki , zamiana na duphaston. Mozesz też używać tantum rosa, ale jeśli to grzybica , to to nie pomoże.

Sznurki z tym nie da się dać rady. Trzeba zagryźć zęby i wytrzymać. I jak najmniej się stresować. Wiem, że łatwo to powiedzieć, ale ja tez kiedyś byłam w Twojej sytuacji.

Lucy lekarz nie chcą zmieniać leków od tak od razu. Mi lekarz powiedział, że zmiana może niekorzystnie wpłynąć. I mówił wytrzymać. Polecił mydełko super (Plivafem F jeśli ktoś chce wiedzieć) i właśnie clotrimazolum. I mi nie szkodzi w żaden sposób. Od takiej luteiny wypływającej i parzącej skórę grzybica powstać może.

Ostatnia edycja:
lucy mój doktor powiedział, że duphastonu nie zaleca i mi nie zamieni bo on nie ma takiego działania jak luteina. Powiedział, że chociaż do testowania muszę wytrzymać, biorę 3 razy po 4 tabletki, masakra. Dodatkowo używam oliwki dla dzieci bo bez niej to miałabym jeszcze bardziej podrażnione ciało i na pewno nie dałabym rady ich podać.

reklama
Do góry