reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tylko ja leki brałam 6 miesięcy przed in vitro więc nie powinny już działać, w moim przypadku racje miał dr. Wojewódzki
Ja tez do leczenia immuno nie jestem przekonana tak na 100%, ale chce próbować tak na wszelki wypadek...
Poza tym czuje ze mój organizm jest jakis nadreaktywny nie wiem napewno czy to tez ma wplyw na płodność ale pewnie może mieć...
A Ty planujesz robic jeszcze bete czy czekasz juz teraz na wizyte i usg?

A zaczęłaś juz troche z dietą czy do wizyty u dietetyka jeszcze laba przez weekend?
Ja aż taką wielbicielka slodyczy nie jestem i z tym zwykle nie mam problemu, ale juz bez bialej maki, ziemniaczkow itp ciężej...
Nie jest lekko, ale damy rade[emoji4]
Pewnie ze się podzielę
Juz dziś przez telefon pani dietetyk powiedziała mi ze wybije mi słodycze z głowy ( a ja je tak uwielbiam ) [emoji51]
Wiec juz na sama myśl się boję co mnie czeka [emoji16]

A zaczęłaś juz troche z dietą czy do wizyty u dietetyka jeszcze laba przez weekend?
Ja aż taką wielbicielka slodyczy nie jestem i z tym zwykle nie mam problemu, ale juz bez bialej maki, ziemniaczkow itp ciężej...
Nie jest lekko, ale damy rade[emoji4]

Troche juz zaczęłam
Leki mam juz włączone wiec i staram się jeść zdrowo choć boje się momentów złamania
Mam nadzieje ze dostanę jakaś alternatywę na słodkie
Wcześniej zawsze obiad zagryzalam czyms słodkim a teraz koniec z takimi przyjemnościami [emoji20]
Staram się jeść ryby duzo warzyw i chlebek razowy
Zobaczymy co na moje odżywianie powie pani dietetyk [emoji16]

reklama
Troche juz zaczęłam
Leki mam juz włączone wiec i staram się jeść zdrowo choć boje się momentów złamania
Mam nadzieje ze dostanę jakaś alternatywę na słodkie
Wcześniej zawsze obiad zagryzalam czyms słodkim a teraz koniec z takimi przyjemnościami [emoji20]
Staram się jeść ryby duzo warzyw i chlebek razowy
Zobaczymy co na moje odżywianie powie pani dietetyk [emoji16]
Ja na diecie od zeszlego wtorku.. wczoraj mialam mega zalamanie, mialam w reku wafelki oznaczone WOSP z napisem "przeznaczone dla diabetykow, bez cukru" ale sama sobie zaczelam tlumaczyc, ze jak je kupie i zjem, a beda na pewno smakowaly jak zwykle slodkie wafelki, to moja walka pojdzie na marne, bo ten smak poczuje.. i odlozylam. Uwierzcie mi, naleze do tych, ktorzy wciągają słodkie nosem.. kupilam za to chipsy ale jakies takie niby trochę zdrowsze, bez cukru i jakis tam chemikalii. Ale zjadlam tylko 1/3 paki. Do diabetologa jeszcze nie poszlam, bo nie mam kiedy. Ale wybiore się na pewno, bo nie mam pomyslu na węglowodany w posilkach. Czekam niecierpliwie na zamowione książki. Dzis 4 dzien od kiedy jem leki. Waga wieczorem pokazuje mi 1.5kg mniej, chyba przez to,ze mniej jem. Upaly chyba..

Do góry