reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana! Cóż mam Ci napisać... Niestety marzenia kosztują w naszym przypadku sporo.... To dopiero początek wydatków - niestety, ale! Potraktuje to jako dobra inwestycje, bo im więcej zbadasz i wyleczysz, tym lepiej się przygotujesz i szybciej będziesz szczęśliwa Mamusią :tak::tak::tak:
O tak. Z tym co napisałaś nie ma dyskusji. Wszystko się musi w koncu poukładać;)

Boze dziewczyny ja jiz sie pogubilam w tych Krzywych i obciążeniach. To które badanie jest jakie? Mi w labie powiedziano ze pobiera mi krew na czczobdo glukozy i insuliny, rozrobia glukoze i po 1h zrobia jedno badanie na glukoze i insuline i pozniej po 2h
Słuchaj, bo ja tak kominie, że my miałyśmy dwa różne badania i może dlatego te Twoje wyniki są ok...
Bo ja miałam obciążenie glukoza po 2h a Ty krzywe, które ja dopiero robię jutro a to dwa inne badania :errr: :o

No to witaj w klubie. Ja juz wlaczylam diete choc do idealu duzo brakuje... nie mam czasu usiasc i w spokoju poczytac o glownych zasadach IO. Ale.. polubilam strony na fb ktore polecilas i podgladam przepisy. Od tygodnia jestem bez cukru i skodyczy.. dzis mialam pierwszy kryzys ale dalam rade.
Obdzwonilam dzis najblizsze laboratoria w celu sprawdzenia cen niezbednych badan do procedury in vitro i razem z kariotypami i tym genem odpowiedzialnym za mucowiscydoze dla meza wychodzi miedzy 2800 a 3100.. i znow sie lekko podlamalam.. Chyba dieta nie potrzebna, schudne bez niej bo bedzie trzeba na jedzeniu oszczedzac [emoji58][emoji58][emoji58]

Tak w klubie IO
sama podglądam grupę na fb i się zaczęłam udzielać
Zamowilam juz książki wiec czas startować [emoji16]
Co do cen tych wszystkich badań to są jakieś niebotycznie chore [emoji20]
Ale damy radę , mamy punkt zaczepiania , celujemy lekami i musi być dobrze [emoji110]

reklama
Do góry