Trombofilie chyba około 2-3tygodnie.Kochana a ile czeka sie na wyniki trombofili i subpopulacji?
Na stronie masz info-chyba dobrze pamiętam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trombofilie chyba około 2-3tygodnie.Kochana a ile czeka sie na wyniki trombofili i subpopulacji?
O tak. Z tym co napisałaś nie ma dyskusji. Wszystko się musi w koncu poukładaćKochana! Cóż mam Ci napisać... Niestety marzenia kosztują w naszym przypadku sporo.... To dopiero początek wydatków - niestety, ale! Potraktuje to jako dobra inwestycje, bo im więcej zbadasz i wyleczysz, tym lepiej się przygotujesz i szybciej będziesz szczęśliwa Mamusią
Słuchaj, bo ja tak kominie, że my miałyśmy dwa różne badania i może dlatego te Twoje wyniki są ok...
Bo ja miałam obciążenie glukoza po 2h a Ty krzywe, które ja dopiero robię jutro a to dwa inne badania
Ty miałaś krzywąBoze dziewczyny ja jiz sie pogubilam w tych Krzywych i obciążeniach. To które badanie jest jakie? Mi w labie powiedziano ze pobiera mi krew na czczobdo glukozy i insuliny, rozrobia glukoze i po 1h zrobia jedno badanie na glukoze i insuline i pozniej po 2h
No to witaj w klubie. Ja juz wlaczylam diete choc do idealu duzo brakuje... nie mam czasu usiasc i w spokoju poczytac o glownych zasadach IO. Ale.. polubilam strony na fb ktore polecilas i podgladam przepisy. Od tygodnia jestem bez cukru i skodyczy.. dzis mialam pierwszy kryzys ale dalam rade.
Obdzwonilam dzis najblizsze laboratoria w celu sprawdzenia cen niezbednych badan do procedury in vitro i razem z kariotypami i tym genem odpowiedzialnym za mucowiscydoze dla meza wychodzi miedzy 2800 a 3100.. i znow sie lekko podlamalam.. Chyba dieta nie potrzebna, schudne bez niej bo bedzie trzeba na jedzeniu oszczedzac [emoji58][emoji58][emoji58]
Yyy na jakoej stronieTrombofilie chyba około 2-3tygodnie.
Na stronie masz info-chyba dobrze pamiętam?
Kochana a ile czeka sie na wyniki trombofili i subpopulacji?
To obciążenie glukozq to jak wyglada?Ty miałaś krzywą
Yyy na jakoej stronie
Podobnie ale nie jest tak dokładne, nie bada wyrzutów tylko sprawdza tolerancję, masz badanie tylko raz po 2hTo obciążenie glukozq to jak wyglada?