Marzycielka7
Fanka BB :)
Tego nie zapytalam. Ale dopytam przy okazji
Ja ruszę po weekendzie załatwić wizytę u diabetologa i zobaczymy co powie [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nie zapytalam. Ale dopytam przy okazji
Ja jestem bardzo spokojna,a przed wizytą niecierpliwa i szczęśliwa. U mnie z tymi przepływami może być słabo, ale nie chce się stresować.Ja tak samo mam ale powiem Ci ze Im dalej w Las tym czlowiek spokojniejszy
Super kochana napewno wszystko bedzie ok juz nie dlugo bedziemy mamusiami slodkich bobaskowJa jestem bardzo spokojna,a przed wizytą niecierpliwa i szczęśliwa. U mnie z tymi przepływami może być słabo, ale nie chce się stresować.
Dziś odebrałam wyniki PAPPA i wielka ulga wiedzieć, że są naprawdę dobre. Lepsze jak z pierwszym. [emoji106]
Biore tylko tabletki ta najnizsza dawke 25 bo mam poczatki hashimoto po stymulacji mi mega podskoczylo wyniki i w ciazy tez byly na granice wiec bralam 50 ale teraz juz znowu biore 25 i widze ze wszystko jest ok
No tak:-)Ja sie doczekac wizyty już nie mogę ale czas tak umyka, że za parę dni będę wklejać zdjęcie kruszynki:-)Ja tak samo mam ale powiem Ci ze Im dalej w Las tym czlowiek spokojniejszy
Na to czekamy kochanaNo tak:-)Ja sie doczekac wizyty już nie mogę ale czas tak umyka, że za parę dni będę wklejać zdjęcie kruszynki:-)
Dokladnie. Najważniejsze, ze sa efekty. Mam nadzieje, ze u mnie tez sie polepszy jak juz wiem, ze cos nie tak. Czesto bol glowy, problemy ze spaniem, ta przekleta oponka no i takie jakby ataki na slodkie.. ehhWezzz sama z nią walczyłam, 2 miesiące mega diety, ruch itp a waga zamiast w dół to w górę. Wtedy zaczęłam szukać przyczyny bo wiedziałam/czułam ze musi byc jakis problem. No i się potwierdziło. Myślałam, że jak wylecze to zaraz będę w ciąży. Ale doszły wyniki słabego nasienia i juz wiedzieliśmy ze jedynie IVF. Ale najważniejsze, że są efekty
Dziewczyny dostałam termin u Paśnika na poniedziałek a mój M nie chce jechać nie wiem jak mam go przekonać. Twierdzi że to jakieś moje wymysly
Dziewczyny ja już po wizycie. Ten miesiac opuszczamy bo jajniki mimo wszystko musza odpoczac (szkoda ze wcześniej tego lekarz noe powiedzial) nic nie mowil o tescie ERA tylko o Scratching endometium. Mowil ze nie mam robic zadnych badan dodatkowych tylko zajac sie tarczyca ale ta krzywa i tak zrobie. Powiedzial ze endometrium bylo bardzo dobre wiec ciezko stwierdzić co moglo się stać. Mowil ze dopiero po uregulowaniu tarczycy mam przyjsc pod koniec cyklu i wtedy zobaczymy jak wszytko wyglada. Jesli bedzoe ok to w cyklu będzie criotransfer. Mowil ze moge jak najbardziej jesc orzechy i popijac wino czerwone. Aa i mówił bym popytala endokrynologa o witaminy z jodem. Nie wiem mam metlik w glowie. Chce mi sie ryczec i tyle.
O. I znowu to samo. Tez wazylam 58kg a teraz pokazalo mi 70... [emoji849] jem malo i tez jedyny grzech to slodkie. Ale nie tak ze ciagle, codziennie.. jednego dnia nic a drugiego jak mnie wzielo to mega duzo. I tez sobie tlumaczylam,ze po tych wszystkich lekach teraz wychodzi. Zobaczymy. Odstawilam slodycze calkiem. Zaczne jesc te leki i mam nadzieje,ze sie poprawi.No wlasnie ja swój większy obwód zwalałam na winę lekow ale lekow nie ma a brzuch jest
A zawsze była waga 52-56 a teraz wazę 70 [emoji33][emoji20]wiec przestaje mnie to bawic a nie jem specjalnie duzo ... fakt słodycze to mój nałóg i grzech i jedzenie o nierównych porach ale mam taka a nie inna prace ze jem kiedy czas mi na to pozwoli
Ja jak zapytalam ginekolozke czy szukac diabetologa to powiedziala, ze nie ma potrzeby. Odstawic troche slodyczy i leki i bedzie ok. Ale zobacze co mi powie w klinice i tez pewnie w przyszlym tygodniu poszukam.Ja ruszę po weekendzie załatwić wizytę u diabetologa i zobaczymy co powie [emoji6]