reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia ty robilas bardzo wczesnie bete hcg. Przypomnij mibprosze w którym dniu to bylo dokladnie i jaka u ciebie wyszła. @Pini88 ty tez chyba mialas dosyc niska bete. Jak to bylo u ciebie ?
U mnie beta byla bardzo niska pamietam ze 45 winosila chyba z dwa tygodnie po transferze jakos tak myslalam wtedy ze sie nie uda zrobilam znowu po kilku dniach a tu skok przeszlo 1000 pozna implantacja nie martw sie kochana bedzie dobrze 3mam kciuki

Tobja bez relanium jestem raczej spokojna bo nic juz nie zmienie, ale mysli sie o tym. Mialam ochote dziś pojsc na bete ale stwierdziłam ze nie bede sie nakrecac. Szczerze to gdyby nie to wesele w sobote to pewnie bym jeszcze pozniej poszla na bete.
@Vinszka ale nie mialas żadnych tkliwych piersi czy pobolewan brzucha?
Ja w 6 miałam teraz 24

Czułam zmęczenie i tylko to, ale relanium ma to do siebie, że człowiek taki spokojny i neutralny.

Dziewczyny czułyście cos ze jednaj sie udalo?
U moze mi wyjsc jutro jeszcze ovitrelle? Jal wzielam go 17 maja a punkcja byla 19 maja a transfer 5 dniowej blastki 24 maja?
Ovitrell utrzymuje sie do 12 lub 14 dni, niestety nie pomogę. Wiem,że Annamarie podawała link do kalkulatora który przeliczał wynik czy jest fałszowany czy nie.
Odnośnie odczuć - nic nie czułam:)

Tobja bez relanium jestem raczej spokojna bo nic juz nie zmienie, ale mysli sie o tym. Mialam ochote dziś pojsc na bete ale stwierdziłam ze nie bede sie nakrecac. Szczerze to gdyby nie to wesele w sobote to pewnie bym jeszcze pozniej poszla na bete.
@Vinszka ale nie mialas żadnych tkliwych piersi czy pobolewan brzucha?

Nie [emoji4] czułam się zupełnie normalnie.

reklama
Do góry