Elessi
Fanka BB :)
Ale mocny wpis choc to prawda ze te kliniki sa porównywalne ja tez bardzo duzo czytałam opini i jeździłam na konsultacje u nas ten proces trwal 2 lata zanim sie zdecydowaliśmy na klinikę , wczesniej było IUI i naturalne starania i tak to sie ciągnie juz od 5 lat ale duzo zależy tez poprostu od szczęścia ze akurat ta komórka i ten plemnik, u nas zadecydował doktor bo poprostu czuje sie u niego komfortowo widze jak bardzo sie stara i jak mu zależy i przez to jakos łatwiej jest mi przechodzić przez to wszystko czując jego wsparcie i zaangażowanie i nie czuje sie przy nim jak bankomat a to jest mega plus.Tu chyba mało pytałaś o Szczecin bo jest nas tu troszkę z Vitrolive . Tak jak Ty posłuchałam lekarki i jeździłam aż do Białegostoku bo tam najlepsi i szczerze ***** prawda . Większość klinik jest porównywalna w Polsce . Wszędzie liczy sie pieniądz a wygrywasz Ty wiedząc tak naprawdę jaka jest przyczyna tych niepowodzeń . Badania można zrobić na miejscu i znaleźć przyczynę . Jeśli się okazuje ze problem w nasieniu i trzeba szukać złotych plemników to szukasz dobrych embriologów a nie lekarzy . Na swoim przykładzie- na własna rękę zrobiłam sobie badani immunologiczne po stratach w Białymstoku . Partnerowi nasienie i cariotypy i resztę robiłam na miejscu . Na drożność załatwiłam sobie szpital w Policach na NFZ i kilka badan tez tam ogarnelam i jak już wiedziałam co i jak to napisałam na jednym forum jaki lekarz w Vitro jest otwarty słucha i liczy siw ze zdaniem pacjentki . Przeczytałam o dr G . Pojechałam przedstawiłam swoje badania i wspólnie ustaliliśmy plan . Nie odbyło się nic bez mojej nie świadomości i nei wiedzy . Dziewczyny na forum tak mnie wyedukowały zw nic nie było dla
Mnie magia . Byłam przygotowana pod każdym względem moja suplementacja na jajka partnera na nasienie , dieta , zero alko naprawdę trzy miesiące ogarnelismy się na 100% stymulacja wyszła super
Z niej miałam czy blastki idealne 4AA , leczenie immuno mojego problemu i pierwszy transfer ciąża dziś córka ma 16 miesięcy . Jak dla mnie i wielu dziewczyn tutaj 50% powodzeni to twoja świadomość i wiedza . Klinika każda chce zarobić swoje a lekarzy z powołania No cóż pod tym adresem niw szukaj bo tam idą grube pieniądze . Co do kliniki gdzie miałaś podejście wybacz ale to przepaść między tym co było a jest w Vitro . To wasza decyzja ale czasami warto udać się choć na wizytę i pogadać niż gnać odrazu tyle km .