reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej hej:) ale mam nadzieje ze wracasz po rodzenstwo na urodzonego juz dzidziusia? :) czy 7 lat starcie sie o pierwsze?
[/QUOTE]
hej, tak wrocilam po rodzenstwo dla mojego 5 let jego synka ktory jest sukcesem 3ciego podejscia w 2013 roku :) Wczoraj mialam transfer blastki jednej 4BB, za 2 dni wracam do UK.... Z siata lekow!! crio jest na cyklu sztucznym.. Troche mnie martwi mnie podejscia lekarzy tam jesli ciaza zacznie sie rozwijac, gdyz IVF jest robione w PL.. ale narazie skupiam sie na odliczaniu do bety. Jak wyglada sprawa suplementacji progesteronu przy sztucznym cyklu, czy dlugo trzeba tak duzo lekow pogadac..

Hej hej:) ale mam nadzieje ze wracasz po rodzenstwo na urodzonego juz dzidziusia? :) czy 7 lat starcie sie o pierwsze?
hej, tak wrocilam po rodzenstwo dla mojego 5 let jego synka ktory jest sukcesem 3ciego podejscia w 2013 roku :) Wczoraj mialam transfer blastki jednej 4BB, za 2 dni wracam do UK.... Z siata lekow!! crio jest na cyklu sztucznym.. Troche mnie martwi mnie podejscia lekarzy tam jesli ciaza zacznie sie rozwijac, gdyz IVF jest robione w PL.. ale narazie skupiam sie na odliczaniu do bety. Jak wyglada sprawa suplementacji progesteronu przy sztucznym cyklu, czy dlugo trzeba tak duzo lekow pogadac..
[/QUOTE]
Do 12 tc, po 10tc zaczynasz powolutku schodzić np jak brałaś cos 3 razy dziennie to w 11tc juz bierzesz tylko 2 razy a w 12tc juz tylko raz

Do 12 tc, po 10tc zaczynasz powolutku schodzić np jak brałaś cos 3 razy dziennie to w 11tc juz bierzesz tylko 2 razy a w 12tc juz tylko raz
[/QUOTE]
Ja tez wracam da UK z kropka w brzuszku I obawiam sie jak to bedzie jak lekarze z przychodni

reklama
Zobacz załącznik 963970
@dżoasia to wyniki nasienia mojego meza
Zerknij swoim okien [emoji6][emoji8]
Czyli tylko zwykły seminogram...
Mój miał jeszcze:
Przeciwciała przeciwplemnikowe z nasienia
Test wiązania z hialuronianem
ocena morfologii
ocena żywotności przy użyciu mikroskopii świetlnej
analiza fragmentacji DNA plemników
Seminogram zawsze miał super świetny, a z dokładniejszych badań wyszła obniżona morfologia.
Takie dokładniejsze badania pozwolą choćby na dopranie odpowiedniej metody zapładniania. My ze wzgl na ta morfo mieliśmy imsi i tym samym full pięknych blastek z dwóch stymulacji, praktycznie każdy zarodek zaimplantowany itp. A przy naturalnych staraniach i IUI nigdy nie doszło nawet do implantacji.

Do góry