Pini88
Fanka BB :)
Na poprawe komorek jajowychNa co pomaga?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na poprawe komorek jajowychNa co pomaga?
Samo poszlo czy podawali cos?
hej, tak wrocilam po rodzenstwo dla mojego 5 let jego synka ktory jest sukcesem 3ciego podejscia w 2013 roku Wczoraj mialam transfer blastki jednej 4BB, za 2 dni wracam do UK.... Z siata lekow!! crio jest na cyklu sztucznym.. Troche mnie martwi mnie podejscia lekarzy tam jesli ciaza zacznie sie rozwijac, gdyz IVF jest robione w PL.. ale narazie skupiam sie na odliczaniu do bety. Jak wyglada sprawa suplementacji progesteronu przy sztucznym cyklu, czy dlugo trzeba tak duzo lekow pogadac..Hej hej ale mam nadzieje ze wracasz po rodzenstwo na urodzonego juz dzidziusia? czy 7 lat starcie sie o pierwsze?
SN ale szybko poszło, bo całość trwała niecałe 4h
Beta poniżej 2.....
Zrobiła?
Do 12 tc, po 10tc zaczynasz powolutku schodzić np jak brałaś cos 3 razy dziennie to w 11tc juz bierzesz tylko 2 razy a w 12tc juz tylko razhej, tak wrocilam po rodzenstwo dla mojego 5 let jego synka ktory jest sukcesem 3ciego podejscia w 2013 roku Wczoraj mialam transfer blastki jednej 4BB, za 2 dni wracam do UK.... Z siata lekow!! crio jest na cyklu sztucznym.. Troche mnie martwi mnie podejscia lekarzy tam jesli ciaza zacznie sie rozwijac, gdyz IVF jest robione w PL.. ale narazie skupiam sie na odliczaniu do bety. Jak wyglada sprawa suplementacji progesteronu przy sztucznym cyklu, czy dlugo trzeba tak duzo lekow pogadac..
@dzoanna zrobilas?
Bo ja juz kolejne sweterki szykuje [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Czyli tylko zwykły seminogram...Zobacz załącznik 963970
@dżoasia to wyniki nasienia mojego meza
Zerknij swoim okien [emoji6][emoji8]