reklama
Elessi
Fanka BB :)
Tu na tym zdjeciu masz ze zarodek ma 0,75cm i ze to według standardów 6t5d
Pini88
A te cmm u gory?Tu na tym zdjeciu masz ze zarodek ma 0,75cm i ze to według standardów 6t5d
Skarbulenka
Ja nie biorę relanium i też ciągle chce mi się spać:-)Boziu Laski
Ja non stop spie
Przysiegam trzeci dzien spie i to jak błogo... po relanium rzecz jasna...
Ktoras tak miala???
Elessi
A te cmm u gory?
To nie mam pojecia ale zarodek rośnie wiec wszystko jest ok a słyszałaś serduszko?A te cmm u gory?
dżoasia
to jest głębokość penetracji fali ultradźwięków
parametr sondy
Pini88
Wlasciwie nie slyszalam ale widzialam lekarz mowil ze jest ok wszystko dziekuje za pomocTo nie mam pojecia ale zarodek rośnie wiec wszystko jest ok a słyszałaś serduszko?
Dziękuję za odpowiedź. Nie za bardzo miałam do czynienia z jakimikolwiek torbielami i to zjawisko nie jest mi znaneJeśli to niepekniety pęcherzyk to jest torbiel czynnościowa. Zazwyczaj do ok 12tc się wchłania, jeśli nie to tak jak Surykacia pisze.
To mówisz, że z dwiema dziewczynami masz spokój? Dobrze wiedzieć
Taaaaak! Z bliźniętami dziewczynkami odkąd skończyły 1,5-2 roku jest naprawdę super Żłobek, przedszkole i szkoła bez problemu, bo są we dwie i nie odczuwały nigdy samotności. W domu też extra, bo nigdy nie usłyszałam „mamo nudzi mi się” lub „mamo pobaw się ze mną”. Nie odczuwam, że mam dzieci
Na początku to był hardcore, bo nie miałam pomocy ani mamy ani teściowej, a dziewczyny do grzecznych i śpiących nie należały
Ale wynagrodziły mi to w kolejnych latach życia - leżę i pachnę I tego samego Tobie życzę
Ja też tak miałam po 7-10 dpt i nawet się tego wystraszyłam Ale ból ponownie wrócił a ciąża rozwija się prawidłowo.Kurcze bo mnie bolały a juz nic nie boli ale czytałam ze to może być tez wynik estradiolu
reklama
Marzycielka7
Ja też tak miałam po 7-10 dpt i nawet się tego wystraszyłam Ale ból ponownie wrócił a ciąża rozwija się prawidłowo.
Boziu niech i u mnie tak bedzie[emoji847]
Podziel się: