jak dostaniesz progesteron to on juz przyhamowuje wzrost endo, wiec beda patrzec na jego wartosc pewnie na tej ostatniej kontroli, ale Twoja wartosc jesli bedzie 8-9 to naprawde spoczko! tak jak Ci pisalam sok z aronii itpNic sie nie dzieje. Ja jestem po punkcji w listopadzie 2018 pierwszy transfer 3 dniowego nie udal sie. Beta jak zawsze 1.2 juz mam dosc jak widze taka bete.
Teraz mamy dwa ostatnie mrozaczki i blastki ktore biore ze soba a raczej chce wreszcie po nie wrocic. Wiec tranafer byl by w sobote przed swietami jesli jutro bedzie zielone swiatlo w tym tunelu.
reklama
redferrari
Fanka BB :)
wiesz jesli u Was to kwestia nasienie, a u Ciebie ok, to jak juz beda zarodki to powinno pojsc gładko! zycze rozbicia banku za pierwszym razemtak, tak czytałam ale na razie będziemy tak próbować. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Muszę być dobrej myśli chociaż czasem ciężko sama wiesz.
Marzycielka7
i jeszcze fajny jeden - jak powstaje dziecko z IVF
Fajnie wytłumaczone [emoji106]
Agniecha1508
@redferrari , a dziękuję dobrze , czekamy na dawczynie , gubimy kilogramy i poprawiamy żołnierzyki - no i oczywiście cały czas pracujemy nad naturalsem ( stara ja , a glupia ). A co u Was dziewuszki ? Alusia rośnie na ucieche rodziców ? Daje pospać ?@Agniecha1508 co u Ciebie?
Justyska13
oby tak było i wzajemnie, czekamy na betę.wiesz jesli u Was to kwestia nasienie, a u Ciebie ok, to jak juz beda zarodki to powinno pojsc gładko! zycze rozbicia banku za pierwszym razem
redferrari
Kochana myślę o Tobie cały czas cieplutko.... I trzymam kciuki za naturalsa. Można wręcz powiedzieć że jestem myślami w Waszym łóżku i na kanapie i w łazience na pralce ( Wy zboczuchy) ;p@redferrari , a dziękuję dobrze , czekamy na dawczynie , gubimy kilogramy i poprawiamy żołnierzyki - no i oczywiście cały czas pracujemy nad naturalsem ( stara ja , a glupia ). A co u Was dziewuszki ? Alusia rośnie na ucieche rodziców ? Daje pospać ?
Malutka jest piękna a my w niej zakochani! Lubi się tulic, mówi "agu" czyli właściwie chyba Cię nawołuje ;p Ciotka. Przewraca się z pleckow na brzuszek... Kluseczka ma już ponad 5 kg... Że spaniem jest dobrze - nie narzekam dobijam już czasem do 7 godzin na dobę więc cudnie pozdrawiam gorąco!
annemarie
Kochana myślę o Tobie cały czas cieplutko.... I trzymam kciuki za naturalsa. Można wręcz powiedzieć że jestem myślami w Waszym łóżku i na kanapie i w łazience na pralce ( Wy zboczuchy) ;p
Malutka jest piękna a my w niej zakochani! Lubi się tulic, mówi "agu" czyli właściwie chyba Cię nawołuje ;p Ciotka. Przewraca się z pleckow na brzuszek... Kluseczka ma już ponad 5 kg... Że spaniem jest dobrze - nie narzekam dobijam już czasem do 7 godzin na dobę więc cudnie pozdrawiam gorąco!
To zyc nie umierac, cudny model wam sie trafil[emoji173]️oby tak dalej. Buziaki dla waszej trojeczki[emoji8]
Elizabeth68
Tak z ciekawości, na co przepisują relanium?Bylo tak:
2h przed transferem;
2 x 5mg relanium
2 x nospa forte
2 x buscopan
Powotrzyc to 2 h po transferze
Powtorzyc to o 22 tego dnia.
Potem od kolejnego dnia chyba do 6dpt:
3 x 1 relanium
3 x 1 nospa forte
3 x buscopan
Ale niektorzy maja ten zestaw do testu...
Powodzonka[emoji3]
reklama
Tak z ciekawości, na co przepisują relanium?
Rozluznienie generalnie
Podziel się: