reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora doktor się przeraził, że po 3 dniach niedużych dawek mam już tyle pęcherzyków, kolejne podglądanie w piątek. Jak to on powiedział: " hot girl" :-)
Znowu mnie czeka chodzenie co 2 dni. Nadal mam dawkę 150 j.
Doktor powiedział, że jak tym razem się nie uda to będę miała histeroskopię. Oby się udało bo nie chcę kolejnych zabiegów :-(.
Doktor potwierdził również , że przy pierwszym podejściu beta hcg na poziomie 8,27 na pewno nie była po choragonie, powiedział, że prawdopodobnie była to ciąża biochemiczna.
Znowu mnie czeka chodzenie co 2 dni. Nadal mam dawkę 150 j.
Doktor powiedział, że jak tym razem się nie uda to będę miała histeroskopię. Oby się udało bo nie chcę kolejnych zabiegów :-(.
Doktor potwierdził również , że przy pierwszym podejściu beta hcg na poziomie 8,27 na pewno nie była po choragonie, powiedział, że prawdopodobnie była to ciąża biochemiczna.
Kinga_1
Fanka BB :)
Madzialenak - czyli wychodzi, że poprzednio byłaś w ciąży, że tak powiem. Więc teraz już się na 100% uda. Nie wiedziałam, że miałaś aż taki wynik hcg. Mój wynik wskazywał jasno na porażkę, bo poniżej 1 był poprzednio.
lawendowy_sen
Dziewczęta, ale Wy piszecie, jak szalone :-)
Dopiero teraz mogłam usiąść i przeczytać Wasze posty.
Madzialenak, prawdziwa z Ciebie mama-kwoka, 17 pęcherzyków, to niezły wynik.
A estradiol przelicza się następująco: Przelicznik: 1 pg/ml = 3,67 nmol/l.
A na jeden pęcherzyk przypada 200-250
Jutro znowu czeka mnie ciężki dzień pracy. Odzwyczaiłam się od tego hałasu. A "potworki" były dzisiaj nie do opanowania. Ale z drugiej strony, nie ma się co dziwić, zanosiło się na deszcz. A po zachowaniu dzieci można od razu poznać, że szykuje się zmiana pogody.
Dopiero teraz mogłam usiąść i przeczytać Wasze posty.
Madzialenak, prawdziwa z Ciebie mama-kwoka, 17 pęcherzyków, to niezły wynik.
A estradiol przelicza się następująco: Przelicznik: 1 pg/ml = 3,67 nmol/l.
A na jeden pęcherzyk przypada 200-250
Jutro znowu czeka mnie ciężki dzień pracy. Odzwyczaiłam się od tego hałasu. A "potworki" były dzisiaj nie do opanowania. Ale z drugiej strony, nie ma się co dziwić, zanosiło się na deszcz. A po zachowaniu dzieci można od razu poznać, że szykuje się zmiana pogody.
madzialenak
mama na pełen etat
Madzialenak - czyli wychodzi, że poprzednio byłaś w ciąży, że tak powiem. Więc teraz już się na 100% uda. Nie wiedziałam, że miałaś aż taki wynik hcg. Mój wynik wskazywał jasno na porażkę, bo poniżej 1 był poprzednio.
Kinga przy transferze świeżaczków miałam betę 8,27 a przy crio mniej niż 1. Kurcze teraz musi się udać!
Ostatnia edycja:
asiex
Asiex - kciuki za jutro wobec tego mocno zaciśnięte &&&&&&&&&. Nie zapomnij o plasterku
Kinga jakim plasterku? Kurczę ten mój lekarz nic mi nie powiedział jak mam się przygotować
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga jakim plasterku? Kurczę ten mój lekarz nic mi nie powiedział jak mam się przygotować
asiex plasterek przykleja się na brzuszek zaraz po transferze tak na szczęście :-)
madzialenak
mama na pełen etat
asiex taka postawa mi się podoba, dobre nastawienie i wiara, że się uda to już połowa sukcesu. Trzymam kciuki za Twoje maluszki.
reklama
Kinga_1
Asiex - przepraszam. Nie chciałam Cię zdenerwować. Myślałam, że wiesz. A tak w zasadzie od jutra będziesz już w ciąży i tej wersji się trzymajmy
Madzialenak - na pewno się uda. Jajeczek wysiedziałaś jak kwoczka normalnie. Oby tylko pięknie rosły teraz.
Madzialenak - na pewno się uda. Jajeczek wysiedziałaś jak kwoczka normalnie. Oby tylko pięknie rosły teraz.
Podziel się: