reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Sksk kochana, na zdjeciach 1 i 2 masz sikacze z 4 i 5 dpt. Test z Ziko. 5dpt beta 26.@dżoasia to Ty robiłaś test sikany w piątym dniu i Ci wyszedł? Wiem, że to dla dwóch, ale.... nadzieja umierają ostatnia
Ten ostatni (czulosc 25, firmy nie pamietam) niewiele lepiej widoczny, robiony przy becie 230 niech bedzie przestroga dla wszystkich odwaznych, co za wczesnie sikaja
Załączniki
Marzycielka7
Dziewczyny jak to było z waszymi komórkami,ile pobrali a ile się zapłodniło?
Mi pobrali 8
Zapłodnilo się 4
Ale tylko 2 rozwinęły się prawidłowo i zostały umieszczone w moim brzuszku
Teraz tylko czekam na bthcg
Marzycielka7
Sksk kochana, na zdjeciach 1 i 2 masz sikacze z 4 i 5 dpt. Test z Ziko. 5dpt beta 26.
Ten ostatni (czulosc 25, firmy nie pamietam) niewiele lepiej widoczny, robiony przy becie 230 niech bedzie przestroga dla wszystkich odwaznych, co za wczesnie sikaja
@dżoasia a Ty sama tak szybko chciałaś ?
Ilu dniowe miałaś zarodki przypomnij mi
Elizabeth68
Pobrali 5, zapłodniły się dwie, z czego jedna nie dotrwała do mrożenia, a jedną podali w transferze.Dziewczyny jak to było z waszymi komórkami,ile pobrali a ile się zapłodniło?
Mi pobrali 8 z czego 6 dojrzałych...dziś czekam na wieści ile się zapłodniłoPobrali 5, zapłodniły się dwie, z czego jedna nie dotrwała do mrożenia, a jedną podali w transferze.
Vinszka
U mnie było 11, 9 dobrych, z 6 zaplodnilo się 5 i tak zostały ze mną do piątej doby [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]Mi pobrali 8 z czego 6 dojrzałych...dziś czekam na wieści ile się zapłodniło
ilmenau
Gorączki nie mam, jak to przy przeziębieniu stan przed gorączkowy, zatkany nos, zatyka mi uszy, ogólne osłabienie, brak siły na cokolwiek, ale da się przeżyć. Nie wiem co robić, nie chce sobie zaszkodzić, nie wiem czy organizm sobie poradzi przy tych lekach czy wszystko będzie się swobodnie rozmnażać i będzie się tylko pogarszać. Wysłałam zapytanie do Doktora, jak dostanę info zwrotne to dam znać, jakby któraś kiedyś była w takiej sytuacji.
Jestem ciekawa co ci docent odpisze, ale immunosupresja może prowadzić do takiego uczucia rozbicia i osłabienia, bo w końcu trochę o to chodzi. Część osób też tak reaguje na sam encorton.
Ja znowu w drugą stronę się martwiłam, że na mnie to leczenie nie działa bo nie miałam żadnych objawów.
Marzycielka7
Mi pobrali 8 z czego 6 dojrzałych...dziś czekam na wieści ile się zapłodniło
A gdzie się leczysz?
reklama
W Gamecie w GdyniA gdzie się leczysz?
Podziel się: