cześć baby jutro rano mam o 8 punkcje wiec bede juz co nieco wiedziec jakie sa prognozy ze wzgledu na kiepskie osiągi w poprzednim podejsciu mam niezłego stresa... powiedzcie mi cos na temat oznaczeń zarodkow i jakie endometrium odpowiednie do transferu u mnie 12 mm w poprzednim mialam 7mm teraz mnie nieco nafaszerowali bardziej lekami.... juz nic nie jem i czeeeekam tak to czekanie to najgorsze w tej całej procedurze w wielu momentach....
reklama
Witajcie kobitki.
Hola podbijam pytanie. W jakim szpitalu byłaś??
Ja nie miałam łyżeczkowania, bo macica się sama oczyściła. Okres dostałam równo 33 dni po krwawieniu. Mam koleżankę która po łyżeczkowaniu musiała odczekać 3 cykle zanim mogła zajść w ciążę. Miała po łyżeczkowaniu pierwszy okres strasznie bolący.
Kiciak powodzenia jutro i zaraz nam relację napisz co i jak. O której masz punkcję??
Hola podbijam pytanie. W jakim szpitalu byłaś??
Ja nie miałam łyżeczkowania, bo macica się sama oczyściła. Okres dostałam równo 33 dni po krwawieniu. Mam koleżankę która po łyżeczkowaniu musiała odczekać 3 cykle zanim mogła zajść w ciążę. Miała po łyżeczkowaniu pierwszy okres strasznie bolący.
Kiciak powodzenia jutro i zaraz nam relację napisz co i jak. O której masz punkcję??
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, Madzialenak, Aduś, dziewczęta dziękuję Wam za miłe spotkanie. Mam nadzieję, że następne będzie niebawem.
Gdyby nie menażeria, pogaduchom nie byłoby końca A profesorowi, to pewnie włosy na podniebieniu wyrosły :-)
Gdyby nie menażeria, pogaduchom nie byłoby końca A profesorowi, to pewnie włosy na podniebieniu wyrosły :-)
Aduś16
Lawendowy szybka jestes :-) chyba najszybsza z całej czwórki. Chciałam wam bardzo podziękować za bardzo udane spotkanie Lawendowy, Madzielanek, Gotadora.. nawet nie wiem kiedy zlecialy ponad 2 godziny na szczescie moje domowe pluszaki wytrzymały
Kinga_1
Dzień dobry wszystkim. Dawno mnie tu nie było. Wszystkich wpisów nie przeczytam.
Mam pytanie, czy po wywoływanym poronieniu okres wariuje? W poprzednim miesiącu było w miarę ok, a teraz 33 dzień i nic. Zwykle mam co 28/29. Boli mnie brzuch od kilku dni, dziś nawet zrobiłam test - oczywiście negatywny.
Stresuje się bo 11 mam histeriografię a potem podejście do crio.
Pozdrowionka
Yplocka - witaj ponownie u nas. Tak. @ wariuje po wywołanym poronieniu ( wiem, bo sama tak miałam).
Kinga_1
Hola - odnośnie łyżeczkowania lub ogólnie poronienia ( bo ja miałam wywoływane skurcze) to ja miałam zaleconą kontrolę u swojego lekarza ( za jaki czas czy 2 tygodnie czy ile to już dokładnie nie pamiętam). Krwawiłam przez jakiś czas ( na szczęście nie mocno długo). No i miałam zalecone, żeby nie starać się o maluszka co najmniej przez 3 cykle.
A ja wróciłam z Wrocławia z badań. Wyników progesteronu nie mam ( będą jutro), ale przy okazji zrobiłam hcg - wyszło - 2,32. Wiem, że za wcześnie, ale chciałam wiedzieć czy w 6 dzień po transferze ( 2 dniowe zarodki) cokolwiek się dzieje w tym kierunku. Teraz tylko czekać na dalszy rozwój sytuacji, że tak powiem ( oby do niedzieli lub do poniedziałku).
A ja wróciłam z Wrocławia z badań. Wyników progesteronu nie mam ( będą jutro), ale przy okazji zrobiłam hcg - wyszło - 2,32. Wiem, że za wcześnie, ale chciałam wiedzieć czy w 6 dzień po transferze ( 2 dniowe zarodki) cokolwiek się dzieje w tym kierunku. Teraz tylko czekać na dalszy rozwój sytuacji, że tak powiem ( oby do niedzieli lub do poniedziałku).
madzialenak
mama na pełen etat
aduś, lawendowy, gotadora bardzo dziękuję za przemile spędzony wieczór :-)
Kinga_1
Madzialenak - z tego co pamiętam to ty chyba miałaś 3 weryfkacje. Jak ci wychodziły betki w poszczególnych weryfikacjach ( przy ilu dniowych zarodkach)?
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga ja nie miałam 3 weryfikacji tylko 1 w 12 dpt, podchodzę w Invimedzie i tam nie zlecają weryfikacji.
3 weryfikacje miała na pewno: aduś, marcysiowa, yplocka i... nie pamiętam
3 weryfikacje miała na pewno: aduś, marcysiowa, yplocka i... nie pamiętam
Podziel się: