reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Beta 0,1
Nie udało się! TO KONIEC! Nie mam już zarodków!
Wszystkim dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Może kiedyś wrócę do gry, ale na razie... Same wiecie...
Przykro mi Jolancik :(
Wiem jak to jest ,dwa razy stymulację a z każdej po jednym zarodku które poległy .
Pamietam to okropne uczucie zostania bez żadnego mrozaka ale pamiętaj ze każda z nas przechodzi krótsza walkę albo dłuższa.nikt nie mówił ze będzie łatwo a jest cholernie trudno na tym in vitro ale po to tu jesteśmy żeby się wspierać.
Odpocznij ...
Przyjdzie czas na kolejna walkę .

reklama
@jolancik @Mosia82 bardzo mi przykro :( :( :( dziewczyny, nie poddawajcie się, czasem droga do szczęścia jest krótsza czasem długa ale warto. Jeśli potrzebny jest odpoczynek to odpocznijcie, ale ja wierzę że jak już zaczęło się walkę o największe marzenie to prędzej czy później się uda. Ściskam was mocno!

@Kurcia jak wygladala u Ciebie ta opruszczka bo rozumie ze byla na drogach rodnych?
Kuzwa dziewczyny nie wiem co to jest od strony wewnetrznej warg pojawila mi sie taka bolaca krostka powiekszona niby opis pasuje do opryszczki z tego co juz sie rano naczytalam czasem mialam cos takiego ale nie zwracalam na to uwagi tu sie dowiedzialam ze to nie dobre o ze to moze byc ta opryszczka. Przepraszam za opis ale jak to przycislam to wyszla z tego biala wydzielina jak by zwykla krosta tradzikowa czasem na twarzy. Czy to moze byc opryszczka dodam ze jestem przed transferem a raczej sie do niego przygotowuje. ;( zawsze cos musi byc.
@dżoasia @annemarie

A jakiegoś lekarza możesz polecić?Zbieram teraz informację, bo nie chce tracić trzeciego zarodka.Moze ktoś inny zleci większa ilość badań i dowiem się co jest nie tak.
Ja jestem z lublina ale z polecenia pojechalismy do bialegostoku do kriobanku do profesora kuczynskiego :)
Beta 0,1
Nie udało się! TO KONIEC! Nie mam już zarodków!
Wszystkim dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Może kiedyś wrócę do gry, ale na razie... Same wiecie...
Tak mi przykro [emoji17] [emoji17] [emoji17]
Ja robiłam dziś betę (14 dpt) i wynik mam prawie identyczny, bo 468. :) To jest prawidłowy wynik ;)
Wpisz sobie w google „kalkulator beta hcg”. Tam sprawdzisz czy przyrosty są prawidłowe i o ile % przyrasta.
Brawo [emoji122] [emoji4] [emoji4]
Mnie niestety się nie udało:( Dzis przyszła @...13dpt :(
[emoji17][emoji17][emoji17] Okropnie wspolczuje [emoji3525]

@Kurcia jak wygladala u Ciebie ta opruszczka bo rozumie ze byla na drogach rodnych?
Kuzwa dziewczyny nie wiem co to jest od strony wewnetrznej warg pojawila mi sie taka bolaca krostka powiekszona niby opis pasuje do opryszczki z tego co juz sie rano naczytalam czasem mialam cos takiego ale nie zwracalam na to uwagi tu sie dowiedzialam ze to nie dobre o ze to moze byc ta opryszczka. Przepraszam za opis ale jak to przycislam to wyszla z tego biala wydzielina jak by zwykla krosta tradzikowa czasem na twarzy. Czy to moze byc opryszczka dodam ze jestem przed transferem a raczej sie do niego przygotowuje. ;( zawsze cos musi byc.
@dżoasia @annemarie

Kochana,
ja nigdy takich „kwiatkow” nie mialam, ale jesli to wycisnelas i nie masz tego tez wiecej to mogla byc zwykla krostka. Moze sie zajechalas golac ? I wdalo sie zakazenie?Mi to na opryszczke nie wyglada. Mam nadzieje ze jednorazowy wybryk to byl[emoji6]

@jolancik
"Nigdy sie nie poddawaj bo jak przejdziesz te najgorsze chwile, to znaczy ze zaslugujesz tez na te najlepsze" :)
Zbieraj sily i kasiurke i wracaj do gry!
Dziękuję Dżoasiu. Ładnie to napisałaś. Jest mi strasznie przykro, bo już 8 lat walczę o cud a nie jest mi dany. Na pewno wrócę w tym roku tylko jeszcze nie wiem kiedy. Chyba najpierw porozmawiam z lekarzem czy da się coś zrobić z tym moim kanałem szyjki macicy, może histeroskopia będzie potrzebna.
Będę czasem zaglądać co u Was może nasuną mi się jakieś pytania... Na razie jestem w rozsypce... Nie tak miało być... ;(

@dżoasia @annemarie

Doksztalcilam sie w temacie, nie wyglada to na opryszczke, bo to nie sa saczace sie pecherze, bolesne i jest ich duzo. Takze spokojnie, transfer sie odbedzie[emoji106][emoji4]

reklama
@dżoasia @annemarie
Opryszczka ma zawsze przezroczysty, surowiczy płyn. Może pryszcz, zdezynfekuj octeniseptem i niech się goi.

Do góry