Trzymam kciuki za stymulacjeJa tez wlasnie odstawiłam duphaston i luteinę dwa dni temu
Lekarz powiedział ze w przeciągu 3-5 dni powinna sie pojawić @
Bo od 2 dc zaczynam kolejna stymulację
Na pewno dasz radę i będzie sporo pięknych komoreczek ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za stymulacjeJa tez wlasnie odstawiłam duphaston i luteinę dwa dni temu
Lekarz powiedział ze w przeciągu 3-5 dni powinna sie pojawić @
Bo od 2 dc zaczynam kolejna stymulację
Słodziaki ❤❤Chyba wiedziałam kiedy zajrzeć na forum.
Ciąża bliźniacza bez powikłań, wyniki wzorowe. Dzieci urodzone w terminie.. 2730 i 3010. Ani jednego dnia spędzonego w szpitalu, w szpitalu dopiero zjawiłam się w dniu cc. Mam dużo znajomych i w otoczeniu i tu z forum które mają zdrowe bliźniaki. Większość urodzona o czasie z piękną waga, bez powikłań.
A wbrew pozorom więcej mam znajomych z ciążami pojedynczymi które musiały leżeć plackiem i się oszczędzać.
Ja cala Ciąże biegalam z mopem, okna szorowalam.
Więc pisanie tu bo ciąża bliźniacza....
Bardziej wszytko zależy od organizmu kobiety i nie zwalabym tego na podanie dwóch zarodków.
I to nie jest widzimisię bo chce dwa i już...
Bo ciąża to ciąża, transfer to transer, miesiąc w te czy we wte różnicy nie zrobi... To zdanie najbardziej mnie dobilo!
Przygodę z. Ivf miałam krótka. Przed ivf 4 nieudane inseminacje.
Z stymulacji 3 zarodki.
Pierwszy transfer swiezaka - nieudany.
I To Nie jest tak że miałam widzimisię chce dwa i Już. Naprawdę glowilam się z myślami przed drugim transferem co jak Wezmę dwa i się nie uda...
Ale się Udało i każdej wachajacej się nad tym czy tulic jeden czy dwa zarodki : ŻYCZĘ TAKIEGO 8 CUDU JAKIM SA BLIŹNIAKI!!! [emoji7]
Zobacz załącznik 953555
Mam to samoCyce raczej nie są żadnym wyznacznikiem. U mnie na pewno pierwszymi ciążowymi oznakami był ból krzyża od ok 2dpt i ok tydzień po transferze bezsenność - potrafiłam się obudzić ok 1.30-2 w nocy i nie spać do 5-6. Chociaż w tej ciąży bezsenność przyszła dopiero ok 6-7tc.
Super ❤Mam wynik drugiej bety: 96,3
Cudownie! Matka kropka już nie stresuj! Będzie tylko coraz lepiej.Mam wynik drugiej bety: 96,3
A teraz by nie wyszło z sikacza? Teoretycznie jesteś 10 dpt. Jak dobrze liczę i to pięciodniowca!Teoretycznie w poniedziałek, tylko rodzice przyjeżdzają na długi weekend i nie wiem czy nie zrobię testu w środę, gdy już ich nie będzie. Jeżeli byłby pozytywny to rewelacja, ale jeżeli nie, to szczerze nie będę chciała nikogo oglądać
Trzymam kciuki za stymulacje [emoji110]
Na pewno dasz radę i będzie sporo pięknych komoreczek [emoji173]
Dziękuje, wiem, że nie powinnam się przejmować, ale i tak dopadła mnie bezsenność, ech...Nie wykrywają HCG [emoji8] wykrywają LH , zupełnie co innego . W ogóle się tym nie sugeruj.
Już nie mówiąc o tym że tymi testami w ogóle nie ma się co sugerować za bardzo (zrobiłam im dziesiątki [emoji16]) to że wykrywają ciążę to jakaś plotka , pewnie komuś wyszły pozytywne i zasiał zamęt. Mi one wychodzimy pozytywne nawet podczas okresu , a negatywne podczas potwierdzonej owulacji ..
Piękny wynikMam wynik drugiej bety: 96,3
Super Mitotaj gratki beta pieknie rośnie
@Dzoannna a ty kiedy betujesz ?