reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@ilmenau wpisz mnie proszę na 15.03 transfer ;)
Czy którejś z Was zdarzyło się po transferze wracać do domu pociągiem? Czy środek lokomocji ma znaczenie? Ostatnio po transferze odpoczywałam 2 godziny na łóżku i potem wracałam samochodem z mężem. A teraz nie wiem czy mąż dostanie urlop na piątek.

Kciuki za sukces kochana[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Prawie razem bedziemy mialy transfer!
Bierzesz jeden zarodek tym razem?

Dzień dobry!

bardzo intensywny dzień przed nami!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za transfer u @jagodaaga oraz @sandra777.12 - dziewczyny owocnego przelotu do bazy, niech Kropek/Kropki zostaną z wami przez kolejne 8.5 miesiąca!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za betę u @Sili86 - sikańce oszukańce, więc niech beta będzie do nieba!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za owocne jajobranie u @Pini88 - nazbieraj koszyczek ładnych jajeczek!

Dzisiaj też dwie szczęściary podglądają swoje Maluszki - @Biedroneczka83 i @Kingul - dziewczyny, pięknych widoków i podzielcie się z nami super wiadomościami co u waszych dzieci! [emoji173]️ [emoji173]️

Miłego dnia wszystkim!

Samych pomyslnych wiatrow dziewczynki na ten tydzien!![emoji1320][emoji1320][emoji1320]

A ja mam inne pytanie ;) moze znacie jakies smaczne salatki?

Polecam cos co sama kocham:

Oliwa z pestek dyni (lub inna dobra jesli takiej nie lubisz)
Roszponka,
Rukola, szpinak (co lubisz z zieleninki)
Papryka czerwona (ma najwiecej wit c)
Suszone pomidory
Oliwki (jesli lubisz)
2 zabki czosnku przez praske (najlepiej takie polskie wiejskie, malutkie ząbki powinny byc)
Podprazone pestki dyni i slonecznika
Pomodorki koktajlowe
Sol morska do smaku
Troszke pieprzu cytrynowego
Mozna polac olejem od suszonych pomidorow!

Kocham to i zajadam sie non stop!!
Az chyba musze zrobic znowu:)

Smacznego!

reklama
Do góry