annemarie
Fanka BB :)
Nie wiem jaka masz dawke, ja schodzilam z 20 mg po 2,5 mg tygodniowo. Troche to trwalo[emoji23]No mi dr powiedzial ze mam schodzic po 2 tyg o transferu to nie za szybko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem jaka masz dawke, ja schodzilam z 20 mg po 2,5 mg tygodniowo. Troche to trwalo[emoji23]No mi dr powiedzial ze mam schodzic po 2 tyg o transferu to nie za szybko?
To trzymam kciuki, żeby udało się doczekać 35 tygodnia. Fajnie, już wkrótce zobaczysz Córeczkę!
Ja już też się nie mogę doczekać mojej Małej, własnie zrobiłam listę rzeczy do szpitala i jutro lub pojutrze pakuję torbę
Hej. Właśnie dojeżdżam do kliniki....martwię się tym bólem brzucha...no cóż, zaraz się okaże.
@ilmenau wpisz mnie proszę na 15.03 transfer
Czy którejś z Was zdarzyło się po transferze wracać do domu pociągiem? Czy środek lokomocji ma znaczenie? Ostatnio po transferze odpoczywałam 2 godziny na łóżku i potem wracałam samochodem z mężem. A teraz nie wiem czy mąż dostanie urlop na piątek.
Dzień dobry!
bardzo intensywny dzień przed nami!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za transfer u @jagodaaga oraz @sandra777.12 - dziewczyny owocnego przelotu do bazy, niech Kropek/Kropki zostaną z wami przez kolejne 8.5 miesiąca!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za betę u @Sili86 - sikańce oszukańce, więc niech beta będzie do nieba!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za owocne jajobranie u @Pini88 - nazbieraj koszyczek ładnych jajeczek!
Dzisiaj też dwie szczęściary podglądają swoje Maluszki - @Biedroneczka83 i @Kingul - dziewczyny, pięknych widoków i podzielcie się z nami super wiadomościami co u waszych dzieci! [emoji173]️ [emoji173]️
Miłego dnia wszystkim!
Daj znac jak będziesz po wizycieHej. Właśnie dojeżdżam do kliniki....martwię się tym bólem brzucha...no cóż, zaraz się okaże.
A ja mam inne pytanie moze znacie jakies smaczne salatki?
Hej. Właśnie dojeżdżam do kliniki....martwię się tym bólem brzucha...no cóż, zaraz się okaże.