reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Czy ktoś może z was był w klinice invicta w bydgoszczy ? bo ja akurat jade zawsze do gdańska do invicty
Kiedyś ktoś pisał, że tam tylko konsultacje a zabiegi w Gdańsku. Chyba, że coś się zmieniło. Mieszkam niedaleko Bydgoszczy a i tak dojezdzałam do Gdyni do Gamety bo tam jeszcze wszystko raczkowało wtedy.

reklama
Natalia, ze sterydu sie zaczyna schodzic od akcji serca. Moze powodowac wady serca dlatego daj sobie z tym spokoj powoli.

Annemarie a u mnie Paśnik zalecił Enkorton do końca pierwszego trymestru czyli do konca 3 msc.
Poza tym endo-gin u ktorej bylam z tarczyca powiedziala ze Accofil gryzie sie z enkortonem i po pierwszym trymestrze(to samo )musimy z czegos zrezygnować.
Zgupiałam.
@NataliaNNN u mnie to daleko do 11 tyg ale u mnie tak samo zalecone.

@ilmenau wpisz mnie proszę na 15.03 transfer ;)
Czy którejś z Was zdarzyło się po transferze wracać do domu pociągiem? Czy środek lokomocji ma znaczenie? Ostatnio po transferze odpoczywałam 2 godziny na łóżku i potem wracałam samochodem z mężem. A teraz nie wiem czy mąż dostanie urlop na piątek.

Wracalam 2 razy 800 km z dwom przesiadkami[emoji23]

Transfery za kazdym razem pozytywne.Raczej nie zalezy to od srodka lokomocji a od calej reszty.

Annemarie a u mnie Paśnik zalecił Enkorton do końca pierwszego trymestru czyli do konca 3 msc.
Poza tym endo-gin u ktorej bylam z tarczyca powiedziala ze Accofil gryzie sie z enkortonem i po pierwszym trymestrze(to samo )musimy z czegos zrezygnować.
Zgupiałam.
@NataliaNNN u mnie to daleko do 11 tyg ale u mnie tak samo zalecone.

Z encortonem duzo rzeczy sie gryzie , duzo wchodzi w reakcje i nikt o tym glosno nie mowi.Szkoda.Ja zaufalam i odstawilam chyba juz w 8 tyg.Wierze lekarzowi ktory od 35 lat siedzi w immunologi po uszy. Swoja droga po co sobie cukier podnosci[emoji23]zanizac wit D, psuc nerki i prosic sie o osteoporoze.
Bierzecie jak wam kaza.

Z encortonem duzo rzeczy sie gryzie , duzo wchodzi w reakcje i nikt o tym glosno nie mowi.Szkoda.Ja zaufalam i odstawilam chyba juz w 8 tyg.Wierze lekarzowi ktory od 35 lat siedzi w immunologi po uszy. Swoja droga po co sobie cukier podnosci[emoji23]zanizac wit D, psuc nerki i prosic sie o osteoporoze.
Bierzecie jak wam kaza.
Dzięki będę dyskutować jak pojawi się serduszko.

reklama
Do góry