@Biedroneczka83 @Sol @Forget-me-not... @dżoasia @annemarie dzięki Dziewczyny na słowa wsparcia,czekam na dalszy rozwój sytuacji.Chciałabym się nie stresować i myśleć super pozytywnie ale nie jest łatwo.Może relanium powinnam sobie strzelić?
@Dgd jak się czujesz?Nic już nie kapie po nogach?
No właśnie nic nie dołożył ,dawka 300 menopur i gonapetyl dalej.Dziś wieczorem ovitreele i w piątek punkcja.On twierdzi,że menopur już powyżej 300 nie będzie działał.Już nie mam pomysłu dlaczego tak się rozjechały a było tak pięknie i 12 jajeczek.
Kurcze kicham jak szalona i katar ,coś mnie zbiera wrrr.
@elzza piękna beta
Czekamy na dalszy wynik i wielkie kciuki!
Ach Ci lekarze
@redferrari jak miło czytać takie wspaniałe newsy!A pokażesz nam swoją księżniczkę?:
@nadzieja xxx trzymam kciuki za kropka!
@Margit2018 gratulację córeczki!To musi być niesamowite uczucie!!Czekamy na informację jak się czujesz i na zdjęcie Dorotki
Ja znam dwie pary które pierwsze dziecko z in vitro a drugie z wpadki
Kurcia a może od golenia ?Jakieś zadrapanie i wdało się jakieś badziewie? Mi właśnie tak się stało od stymulacji..Smarowałam trzema maściami,jak coś to napisze którymi .Co lekarz powiedział?
Marta wiem jaki to stres ale poczekajmy na powtórne badanie.
Gdyby się nie udało masz jeszcze 6 zarodków wieć nadzieja na 6 podejść!Uwierz mi,że to ogrom!
Ja nigdy nie miałam żadnego mrożaka więc uwierz mi na słowo ,że jesteś szczęsciara
Trzeba kombinować z lekami i próbować bo szanse są!
Trzymam Ola za to kciuki!!!I całym sercem za pozytywną bęte!!!
@Baylee w ciąży nie jestem ale z tego co piszą dziewczyny to objawy bywają przeróżne i co każda to inny przypadek.
Postaraj się uspokoić i dobrze myśleć!
@Dgd jak dorosnie te 5 jaj bo one też są rozjechane od 14 do 18 mm.Cały czas się zastanawiam co mogło się stać czemu tak się rozjechały.Czy biegunka mogła mieć na to wpływ?Nie wiem czy rotawirus złapałam czy z leków czy już z nerwów ale od tygodnia nie puszcza.Czy to endometrioza. Laurka miała dokladnie taka sama stymulacje i tez 12 jajek i u nich piękne 11 pobrani a u mnie wszystko się rozjechało.
No nic czekam na dalszy rozwój sytuacji ale psycha siada.