reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zwolnienie mam do 5marca. Wezmę ten rutinoscorbin. On się pomoże mu szybciej wchłonac?
Uszczelnia naczynia, wiec teoretycznie ma za zadanie nie dolewac do tego co juz jest, a tym samym krwiak szybciej zniknie. Ja przy swoim krwiaku odstawilam tez heparyne i acard, ale to byla bardzo dyskusyjna kwestia i troche.na swoje ryzyko to zrobilam. Klinika byla za tym by brac, a ginekolog moj tutaj, zeby nie brac. Ja nie mam wskazan do przeciezakrzepowych, więc zdecydowałam sama.
A.rutinoscorbin polecila mi.doktorka z kliniki jak do niej dzwonilam ze jest maly pecherzyk i giga krwiak. Mowila, cytuje: "ja bardzo wierze w rutinoscorbin w takich sytuacjach". To ja tez ;)

Został mi tylko 1 zarodek. Lekarz kazał mi jeszcze powtórzyć betę 12dpt, jak wynik się powtórzy to odstawić progesteron i jak przyjdzie @ umówić się na wizytę ok 10 dc, ale to znaczy że cykl znowu miałby być naturalny! I co? Bez dodania czegokolwiek? Czemu Ci lekarze czasem nie mogą coś sami od siebie dodać, zmienić... Tylko jak my im coś sugerujemy/pytamy to twierdzą że za dużo w internecie siedzimy :/ i powinniśmy im zaufać... Jestem trochę rozczarowana.
A może dla odmiany idź na sztucznym cyklu.

Fajnie, że o nas jeszcze pamiętasz i dzięki za głos rozsądku :)
Jak tam twoja modelka? ;) Jak pierwsze dni? I jak ty się czujesz po cc?
Mała jest piękna :) nawet Pani w rossmanie tak ostatnio stwierdziła - wiec chyba coś w tym jest - nie tylko że moja córeczka to mi się podoba :) Tatuś oczywiście zakochany po uszy i twierdzi, że jest najśliczniejsza na świecie.... :tak:
Pierwsze dni dobrze nam mijają, dużo je :D i dużo śpi :D teraz się zaczyna dopiero rozglądać między karmieniami i nie spać... a noce cóż albo są śliczne albo średnie, ale raczej z 5 godzin śpię :eek:, więc obydwie jesteśmy zadowolone rano....
O cesarce już zapomniałam... hehe - wiadomo, że na razie staram się nie obciążać brzuszka - ale już czekam na wizytę u gina i pozwolenie na ćwiczenia bo mi brakuje ruchu takiego sprzed ciąży... tymczasem pogoda dopisuje więc spaceruje z wózeczkiem :happy2:
No i czekam na pozwoleńśtwo na coś innego... :rofl2: bo u mnie jakoś paradoksalnie wzrosło libido po porodzie :p

Uszczelnia naczynia, wiec teoretycznie ma za zadanie nie dolewac do tego co juz jest, a tym samym krwiak szybciej zniknie. Ja przy swoim krwiaku odstawilam tez heparyne i acard, ale to byla bardzo dyskusyjna kwestia i troche.na swoje ryzyko to zrobilam. Klinika byla za tym by brac, a ginekolog moj tutaj, zeby nie brac. Ja nie mam wskazan do przeciezakrzepowych, więc zdecydowałam sama.
A.rutinoscorbin polecila mi.doktorka z kliniki jak do niej dzwonilam ze jest maly pecherzyk i giga krwiak. Mowila, cytuje: "ja bardzo wierze w rutinoscorbin w takich sytuacjach". To ja tez ;)
No właśnie biorę acard. Napisałam do swojego lekarza od in vitro czy mam odstawić

reklama
Do góry